Andreea Antonescu și Ștefan Manolache din nou împreună

Autor:
Publicat: 23/01/2020 | 22:00
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache din nou împreună

La început lunii ianuarie Andreea Antonescu și Ștefan Manolache anunțau, spre surprinderea tuturor, primul „divorț” din showbiz, al anului.  După aproape trei luni de relație cei doi își spuneau adio. Însă se pare că ruptura nu a durat prea mult, iar Andreea Antonescu șochează din nou și anunță, de data aceasta, prima împăcare.

După ce toată lumea credea că separarea dintre Ștefan Manolache și Andreea Antonescu este definitivă, cei doi se pare că au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. Cântăreața a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare în brațele lui Ștefan. Iar dacă asta nu spunea prea multe, comentariul care a însoțit poza nu lasă loc de dubii și dovedește că cei doi sunt din nou împreună. „Aceiași noi, ceva mai puternici!”, sunt cuvintele ce au însoțit fotografia de cuplu. (VEZI ȘI: INCIDENT NEPLĂCUT PENTRU ANDREEA ANTONESCU, CHIAR ÎNAINTE DE CRĂCIUN! HOȚII I-AU SPART MAȘINA)

Cei doi par fericiți și nu au putut să stea departe unul de altul. Fanii au fost încântați de veste și au lăsat o mulțime de aprecieri și comentarii. Le-au urat ca relația să dureze, de această dată și să nu se mai despartă, să aibă grijă unul de celălalt și să lase prostiile deoparte. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU A ÎNAINTAT ACTELE DE DIVORȚ! „NU ÎMI PLACE SITUAȚIA, DAR…”)

O împăcare între Andreea Antonescu și Ștefan Manolache a mai fost speculată și acum câteva zile când artista a lansat noua ei piesă „Te cert cu vin”. Videoclipul melodiei îi prezenta pe cei doi în ipostaze apropiate, ce i-au făcut pe fani să intre la bănuieli. Dacă atunci, Andreea declara că nu este vorba de o împăcare, ci doar de o colaborare, acum totul este clar.