Vulpiţa a dat lovitura vieţii! A făcut turul televiziunilor, după piesa lansată cu Viorel şi Rafaelo

Publicat: 28/05/2020 | 09:28
Vulpiţa a dat lovitura vieţii! A făcut turul televiziunilor, după piesa lansată cu Viorel şi Rafaelo

Vulpița, Viorel și Rafa au parte de un mega succes de când și-au lansat ultima melodie. Aceștia au fost invitați la emisiunea ”Showbiz Report” de la Antena Stars, unde au avut parte de multe provocări.

Îmbrăcată într-o rochie de seară, stralucitoare, precum o divă, Veronica, alături de cei doi cavaleri, au fost invitați la Antena Stars, pentru a-și prezenta noua piesă, recent lansată. Lumea mondenă și reflectoarele televiziunilor îi priesc lui Viorel, Rafaelo și Vulpiței mai ales. Veronica Stegaru a învățat limba engleză.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Moroșanu se apucă de actorie. Cine îi va fi partener pe platourile de filmare: ”Dau impresia că sunt violent și nu e ok”

Aceasta a comunicat la un moment dat cu Andrei Ștefănescu și Majda în limba engleză, răspunzând cu Yes și No la diferite întrebări adresate.

Provocarea nu s-a încheita repede, Vulpița, Viorel și Rafaelo au fost supuși unui test fulger. Prezentatorii le-au oferit mai multe pahare cu diverse conținuturi, ascunse de ochii lor, prin care să le identifice exact cu ajutorul gustului. Astfel, cei trei au băut, așadar, din fiecare pahar.

CITEȘTE ȘI: Ioana Tufaru, în mare pericol! Fiica Andei Călugăreanu și-a internat soțul la spital cu afecțiuni grave, în plină pandemie de coronavirus

Viorel a găsit primul soluția – compoziție de clătite. Veronica nu a fost la fel de insiprată – în paharul ei era ceai de ceapă cu mult piper, însă aceasta nu a știut ce se află. Rafaelo a găsit și el soluția – Aloe Vera.