Vulpița de la Acces Direct i-a dat decisiva lui Viorel! Cum l-a luat la mișto pe soțul său, în direct: „Vezi că nu știi să vorbești. Să te corectezi”

Autor: Daria Popa
Publicat: 27/05/2020 | 08:33
Vulpița de la Acces Direct i-a dat decisiva lui Viorel! Cum l-a luat la mișto pe soțul său, în direct: „Vezi că nu știi să vorbești. Să te corectezi”

Nicio zi fără Vulpița și Viorel! Cele două personaje din Blăgești au fost din nou în centrul atenției, după ce au avut un schimb savuros de replici, la Acces Direct. Dacă până acum Veronica era apostrofată tot timpul de soțul său, se pare că acum s-au inversat rolurile, iar cel luat la mișto, în direct, a fost chiar Viorel!

Veronica Stegaru alias Vulpița nu a mai putut să suporte vorbele aruncate de Viorel. Cei doi soți din Blăgești au avut parte, în culisele emisiunii Acces Direct, de un adevărat scandal-monstru.

CITEȘTE ȘI – CUM ARATĂ, DE FAPT, APARTAMENTUL DIN BUCUREȘTI ÎN CARE LOCUIEȘTE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT

De această dată, Vulpița a fost cea care l-a luat la mișto pe Viorel. Dar haideți să o luăm cu începutul. Ei bine, Veronica Stegaru a fost, cumva, victima soțului său, care și-a dorit cu orice preț să o scoată din noua piesă pe care cei doi au lansat-o în colaborare cu Rafaelo.

Vulpița de la Acces Direct îi dă lecții lui Viorel, la propriu

La un moment dat, Vulpița nu a mai putut să suporte ceea ce spunea soțul său și a avut o ieșire nervoasă. Veronica i-a replicat lui Viorel că mereu o comandă și că acum, lucrul acesta trebuie să înceteze. În loc să se bucure împreuă de faptul că trebuiau să lanseze piesa în numai câteva ore, la Acces Direct, cei doi au pornit un scandal ca la ușa cortului.

NU RATA – S-A AFLAT! MOTIVUL PENTRU CARE VULPIȚA ÎL RESPINGE VEHEMENT PE VIOREL: ARE AMANTĂ! CINE ESTE FEMEIA CU CARE SOȚUL VERONICĂI ARE O RELAȚIE

„În piesă nici nu va intra, îți spun sigur, 100%” i-a spus Viorel lui Rafaelo, extrem de sigur pe el.

„Nu vrei să o lași să intre?” l-a întrebat artistul, cu gândul că își schimbă părerea.

„Nu” a mai răspuns Viorel, vehement.

„Oricum, mâine, la piesă, nu o să intrii înăuntru” i-a spus Viorel, Vulpiței.

„Dar cine ești tu?” a mai spus Vulpița, extrem de nervoasă.

„Ba, că sunt eu! Hai, să-ți sară șmecheria, că șmecheria…” a încercat Viorel să o pună la punct, dar Vulpița l-a taxat rapid.

„Hai, vezi că nu știi să vorbești? Întâi să te corectezi” i-a spus aceasta, luându-l la mișto.

Citește și...