Vulpița și Viorel, scandal ca în telenovele! Mai aveau puțin și se luau la bătaie, la Acces Direct: „Băi, băiatule! Tu nu mă comanzi pe mine”

Autor: Daria Popa
Publicat: 27/05/2020 | 08:43
Vulpița și Viorel, scandal ca în telenovele! Mai aveau puțin și se luau la bătaie, la Acces Direct: „Băi, băiatule! Tu nu mă comanzi pe mine”

Telenovela dintre Vulpița și Viorel continuă, parcă mai puternică pe zi ce trece. Cei doi soți din Blăgești nu se mai satură de scandal și, mai nou, de alte infidelități! În culisele emisiunii Acces Direct, Veronica și Viorel Stegaru au fost numai la un pas de a se lua la bătaie, după ce s-au acuzat reciproc de faptul că au amant, respectiv amantă.

Scandal cu iz amoros la Acces Direct, de la Antena 1. Vulpița și Viorel au fost din nou protagoniștii unor neînțelegeri-monstru, iar în culisele emisiunii au fost la un pas de a se lua la bătaie.

Totul a pornit de la faptul că Vulpița este acuzată de Viorel că are amant, însă acest lucru nu s-a întâmplat înainte ca Veronica Stegaru să-i reproșeze același lucru soțului său.

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT I-A DAT DECISIVA LUI VIOREL! CUM L-A LUAT LA MIȘTO PE SOȚUL SĂU, ÎN DIRECT: „VEZI CĂ NU ȘTII SĂ VORBEȘTI. SĂ TE CORECTEZI”

Vulpița de la Acces Direct și Viorel, scandal ca la ușa cortului, în culisele de la Antena 1

La un moment dat, în cearta celor doi a intervenit un detaliu extrem de important – faptul că Viorel și-a făcut urechile pâlnie și a ascultat la ușa bucătăriei o conversație telefonică pe care o avea Vulpița. Întrebată fiind cu cine a vorbit, aceasta s-a eschivat și i-a răspuns lui Viorel că „nu este treaba lui”.

Mai mult, Vulpița i-a replicat lui Viorel că e vremea să înceteze să o mai comande, așa cum a făcut la Blăgești.

CITEȘTE ȘI – CUM A FOST SURPRINSĂ VULPIŢA ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN BUCUREŞTI! CU HAINĂ DE BLANĂ LA 30 DE GRADE ŞI… OAMENII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE

„Să rămână cu Gabriela lui, în continuare. Eu cu el nu mai vreau. Eu nu te vreau, ți-am spus de atâtea ori! Eu nu te vreau în viața mea. Băi, băiete, tu să nu mă comanzi pe mine, că toată viața m-ai comandat și cât erai la Blăgești” a spus Vulpița, extrem de nervoasă.

„Să-mi spui și mie…aseară, cu cine ai vorbit în bucătărie? Uite așa stăteam la ușă cu urechea și am auzit exact…” a spus și Viorel, foarte supărat.

„Dar ce te interesează pe tine? Vorbesc cu cine vreau, tu cu cine vrei. Nu te mai băga în viața mea. De ce trebuie să mă controlezi tu pe mine?” a conchis Vulpița.

Citește și...