Legatura sexuala dintre fiica adolescenta a unei legende de la Dinamo si dosarul de prostitutie. Tatal ei o va dezmosteni!

Autor: A.N.
Publicat: 16/02/2015 | 00:17
Legatura sexuala dintre fiica adolescenta a unei legende de la Dinamo si dosarul de prostitutie. Tatal ei o va dezmosteni!

De cand a fost implicata in dosarul de prostitutie si proxenetism, D.N. s-a inchis in casa. In timp ce ea nu stie ce sa mai faca pentru a-si spala imaginea, iubitul ei este in cautare de noi cuceriri. Ultima pe lista este chiar Alexandra Mateut.

Au trecut aproape doua saptamani de cand a explodat bomba! Mai multe persoane publice sunt cercetate intr-un dosar de prostitutie si ptoxenetism, printre ele si vedeta Playboy D.N.. Blonda a fost extrem de afectata de acest scandal si s-a pricopsit cu un serios prejudiciu de imagine.

Imediat dupa ce a fost la audieri la Politie, D.N. s-a inchis in casa si refuza vehement sa-si mai faca aparitia in public, sperand ca astfel scandalul va fi uitat mai repede. In timp ce ea plange si nu stie ce sa mai faca pentru a-si spala imaginea, se pare ca iubitul ei atenteaza prin oras la alte domnisoare. Prin oras se vorbeste ca, miercuri, in jurul orei 04.30 dimineata, intr-un restaurant de fite din Herastrau, Razvan Patru si-a incercat norocul cu Alexandra, sora Nataliei Mateut si fiica celebrului Dorin Mateut.

iubit nicoras cu mateuta

Bruneta se afla in oras cu o gasca de prieteni, atat fete cat si baieti, iar pe cand se pregatea sa plece acasa, insotita de doi amici, se pare ca a fost abordata de Razvan. Acesta a insistat cu cerul si pamantul sa plece cu el acasa, vrajind-o cu vorbe dulci. Initial, Alexandra a refuzat insa, in cele din urma, se pare ca a acceptat sa-si abandoneze gasca de prieteni, alegand sa plece cu Patru, la el acasa.


I-a dat cu flit dupa doar doua zile

Natalia si Alexandra, fiicele fostului jucator dinamovist Dorin Mateut

Natalia si Alexandra, fiicele fostului jucator dinamovist Dorin Mateut

Se pare ca idila dintre sora Nataliei Mateut si iubitul lui D.N. a durat cat o ploaie de vara. Astfel, vineri seara, Alexandra Mateut si-a serbat ziua de nastere cu mare fast. La petrecere si-a facut aparitia si Ravan Patru, insa Alexandra l-a tratat cu indiferenta si a incercat pe cat posibil sa-l evite, dorindu-si sa scape cat mai repede de el.

CITESTE SI

Am aflat adevaratul tarif al vedetelor din dosarul de prostitutie! Cat plateau milionarii ca sa le aiba la pat!

Interceptari halucinante in dosarul “prostituate pentru milionari”! Smecherul cu elicopter poftea a doua oara la Cruduta!

Stenogramele care probeaza reteaua de prostitutie! Ce ii spunea proxenetei milionarul cu elicopter: „I-am pus tate, i-am…”

 

M.P.

Citește și...