Livia Graur, surpriza de proportii pentru sotul ei! Ce a facut in ziua in care au implinit 6 ani de casnicie!

Publicat: 22/07/2015 | 09:02
Livia Graur, surpriza de proportii pentru sotul ei! Ce a facut in ziua in care au implinit 6 ani de casnicie!

Livia Graur, traieşte o poveste de dragoste autentica si foarte longevivă, alături de soţul ei, Răzvan, încă din clasa a IX, mai exact de 13 ani.

Săptămâna aceasta, Livia şi soţul ei au aniversat 6 ani de căsnicie, marcând momentul printr-o mică escapadă romantică pe litoral, dar, ca întotdeauna, alături de Renata, fiica lor în vârstă de 1 an şi 8 luni.

Livia Graur

În ultima vreme, de când o avem pe Renata, nu mai putem pleca în călătorii atât de des cum o făceam înainte, aşa că mica vacanţă, cu care Răzvan m-a surprins, a fost una tare dorită şi pe care am savurat-o amândoi din plin.

Livia Graur

Emotionati pana la lacrimi cei doi au petrecut momente unice.„Foarte funny a fost, însă, momentul în care ne-am oferit cadourile. Răzvan a ales să-mi dăruiască un obiect din metal( fier), conform tradiţiei şi mi-a cumpărat o bicicletă pe care habar nu am să merg, însa sunt sigură ca o să mă şi înveţe cât de curând J. Eu, la rându-mi, ştiindu-l un mare amator de dulciuri, i-am dăruit o întreagă cutie plină de tot soiul de specialiţăţi de jeleuri, prăjituri, bonibon şi alte sweets, tot conform tradiţiei. Ne-am făcut poze cu darurile primite, ne-am amuzat copios de ideile noastre trăsnite şi ne-am bucurat că, deşi avem o relaţie atât de îndelungată, rutina nu şi-a pus încă amprenta, noi fiind la fel de spontani, creativi şi iubitori ca în prima zi. “, a mărturisit Livia.

L.L

Citește și...