Liviu Guta s-a panicat la botezul fetitei lui! Vezi aici prin ce momente a trecut manelistul

Publicat: 26/01/2013 | 19:08
Liviu Guta s-a panicat la botezul fetitei lui! Vezi aici prin ce momente a trecut manelistul

Manelistul Liviu Guta si-a botezat astazi fetita, pe Maria Isabelle, iar evenimentul a fost destul de discret, doar in prezenta familiei si al celor mai buni prieteni.

Bucurie mare in familia Liviu Guta. Manelistul si-a crestinat astazi fetita, iar Maria Isabelle a rezistat eroic pe tot parcursul ceremoniei de la Biserica.

Liviu Guta

La un moment dat, dupa ce a fost scoasa din cristelnita, fetita a inceput sa planga, iar mama a hranit-o cu lapte. In acele clipe, Liviu Guta s-a impacientat putin si a venit la copil sa vada ce se intampla.

Mai mult, Maria a plans in timpul ceremoniei religioase, dar se linistea doar atunci cand punea mama ei mana pe ea.

Liviu Guta

Maria Isabelle a avut doua perechi de nasi, familia Cioana si familia Ioana, prietenii cei mai buni ai cantaretului, iar pe tot parcursul ceremoniei de la Biserica, doar una dintre ele a tinut-o pe micuta in brate.

Liviu Guta

Liviu Guta a explicat aceasta situatie si a marturisit ca au facut o intelegere: la Biserica, doar o nasa se ocupa de copil si o imbraca cu un rand de haine, iar la petrecere o sa se ocupe cealalta nasa de micuta.

Liviu Guta

Trusoul poarta marca designerului Catalin Botezatu, iar paturica a fost personalizata fiind incriptionat pe ea numele fetitei: Maria Isabelle.

Liviu Guta

 

Citește și...