Liviu Vârciu a început să plângă la TV! Regretele dureroase cu care va trăi toată viaţa şi detalii neştiute despre fiicele sale: „Dumnezeu mi-a dat putere”

Publicat: 29/11/2017 | 18:16

Liviu Vârciu a vorbit cu lacrimi în ochi despre ceea ce regretă cel mai mult în viaţă. În cadrul unui interviu emoţionant, prezentatorul TV a făcut câteva mărturisiri despre ziua în care a venit pe lume fiica lui cu Anda Călin, dar şi despre fata sa cea mare. Mai mult, artistul a spus şi ce promisiune i-a făcut Carminei dacă va termina liceul cu media nouă.

Întrebat care sunt cele mai mari regrete din viaţa sa, Liviu Vârciu s-a emoţionat atât de mult, încât nu a mai putut să îşi stăpânească plânsul. Astfel, cu lacrimi în ochi, artistul a dezvăluit că îi pare foarte rău că nu şi-a ajutat mai mult părinţii atunci când cânta în trupa L.A., dar şi că nu a petrecut mai mult timp cu fratele său, care a murit în urmă cu câţiva ani.

„Nu mi-am ajutat părinţii mai mult. Mama primea ce-mi cădea mie printre degete, adică mai nimic. Şi mai regret că nu am stat mai mult timp cu fratele meu”, a mărturisit Liviu Vârciu printre lacrimi în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Interviul emoţionant a început despre minunea care a apărut în viaţa lui în urmă cu mai bine de două luni: Anastasia Maria. Liviu Vârciu a povestit despre felul în care i-a explicat unui prieten ce înseamnă pentru el sentimentul de a fi tată.

„E neaşteptat de bine, prietenii mă speriaseră întâi. La spital mi-a spus asistenta dacă vreau să o iau în braţe şi i-am spus că ferească Dumnzeu, că îmi era frică. Mi-era frică să o iau în braţe la început, dar Dumnezeu mi-a dat putere. (…). Apucaţi-vă să faceţi copii. La un moment dat, cea mică stătea pe mine şi am avut o stare. Mi-am sunat un prieten şi i-am spus că, ţii minte când mergi într-un club, ai cea mai bună masă şi vine o tipă şi intri în vorbă cu ea şi o iei acasă şi se întâmplă ceva şi te trezeşti dimineaţă cu gustul acela, că ce seară ai avut, ia toată starea asta şi înmulţeşte-o cu o sută. Nu cred că îmi trebuie altceva să fiu fericit. Nu mă opresc aici, îmi mai doresc copii pentru că cu asta rămâi”, a mai spus Liviu Vârciu.

De când a devenit tată, prezentatorul TV i-a schimbat fiicei sale o singură dată scutecul, dar, spune el, este cel care îi face băiţa în fiecare seară. În timp ce povestea despre micuţa Anastasia, Liviu Vârciu şi-a amintit o amintire haioasă de pe vremea când fata lui avea aproape patru anişori: Carmina şi-a făcut nevoile pe tatăl său, la propriu!

Fii-mea cea mare, avea trei anişori şi opt luni, eram la mare: «Tati, vreau să fac pipi.». Ea se uita la mine, eu mă uitam la ea şi i-am zis: «Stai aşa, iubirea mea, cum să te ţin în braţe.».  (…). Nu ştiu cum faceţi voi, nici nu vreau să ştiu: fii-mea a făcut pe mine, la propriu! Tot! (…). Nu a fost planificată (n.r.: fetiţa cea mică). Eu mi-am dorit copiii şi îmi mai doresc copii. (…).  Eu am avut un frate şi l-am pierdut, mi-a fost foarte greu – am avut o copilărie frumoasă. Vreau ca ai mei copiii să aibă fraţi, să nu fie singuri. (…). Astăzi am fost la văru-miu, care e la un spital de copii şi mi-a spus că noi, părinţii greşim mult. Suntem atât de atenţi cu cei mici, încât ei nu mai fac anticorpi. (…). Sper să stea la mine o perioadă, sper să nu se mărite până la 28 de ani., a declarat artistul.

Liviu Vârciu i-a promis Carminei că-i cumpără orice maşină îşi doreşte la absolvirea liceului. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească adolescenta: să obţină media nouă.

„Dacă fiica mea va avea media 9 la terminarea liceului, îi iau ce maşină vrea. Aşa i-am spus: «Dacă termini liceul: eu îţi cumpăr ce maşină vrei tu! Nu există limite! Dacă ai note mici, te tund zero!» (…). La 18 ani, eu am primit un lănţişor de aur şi o pereche de blugi. Mi-aş dori să aibă un iubit exact ca mine – dacă va avea un iubit ca mine, fii-mea va fi cea mai fericită femeie din lume. (…).”, a mai spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a devenit tătic a doua oară pe 25 septembrie

Anda Călin şi iubitul ei, Liviu Vârciu, au ales să-şi numească fetiţa „Anastasia Maria”. Prezentatorul TV mai are o fată, pe Carmina. Adolescenta a venit pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

Citește și...