Liviu Vârciu a vorbit despre regulile stricte ale fostei iubite în educaţia Carminei! Ce-l intereseaza, de fapt, pe el la fata cea mare

Publicat: 14/02/2018 | 18:30

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a întors lângă mama ei care stă în Arad! Decizia de a reveni lângă aceea care a crescut-o şi a educat-o a fost luată de comun acord de  Liviu Vârciu cu Ami Teiceanu. Sigur, un cuvânt de spus a avut şi adolescent.

 

„A stat trei luni la mine, a fost la un liceu privat foarte bun, dar anturajul e un pic altfel faţă de cel din Arad. Am decis cu mama ei ca ea să continue acolo studiile, că este şi lângă mama ei, a crescut lângă ea, mama ei e mai dură decât mine, eu o las să facă ce vrea. Eu eram cu notele, nu-mi aduce 6-7 că mă supăr foarte tare. Fata mea e un copil tare bun. Când am decis cu maica-sa că aşa este mai bine pentru ea fata a spus „nu e niciun fel de problemă”, e înţelegătoare”, a spus Liviu Vârciu despre fiica sa, la o televiziune.

De ce s-a întors Carmina la Arad!

Liviu Vârciu era în culmea fericirii când fiica lui cea mare, Carmina, se muta la Bucureşti şi putea astfel, pentru prima dată, să se bucure în fiecare zi de prezenţa ei. Fericirea nu a durat decât trei luni. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit, în exclusivitate, motivele pentru care Carmina s-a întors la Arad, la mama ei.

Ami Teiceanu a fost mereu o prezenţă discretă în viaţa lui Liviu Vârciu, preferând să-şi crească fiica în linişte. Anii au trecut şi Carmina a ales să se mute cu tatăl ei la Bucureşti, unde să facă şi şcoala, deşi nu i-a fost uşor să-şi lase mama singură.

În septembrie 2017, Liviu îi pregătea fiicei sale locul în casă, alături de iubita lui, Anda, dar şi de fetiţa care urma vină pe lume în aceeaşi lună. Era fericire mare în casa artistului şi părea că toate lucrurile merg foarte bine. Liviu se considera, în sfârşit, un bărbat împlinit, alături de iubita lui şi de cele două fiice. Trei luni mai târziu, însă, s-a iscat un adevărat scandal între Ami, mama Carminei, şi Liviu Vârciu. Femeia voia să îşi ia înapoi fiica, la Arad, pe motiv că tatăl ei o scapă de sub control, dacă mai locuieşte în Capitală.

“Carmina nu mai locuieşte cu tatăl ei, s-a mutat înapoi la Arad. Mama ei nu a mai vrut ca adolescenta să locuiască în Bucureşti şi asta pentru că Liviu a fost neglijent cu educaţia ei, a cam scăpat-o de sub control, iar mama ei simţea că o ia pe căi greşite. Liviu avea grijă de ea, însă nu atât de tare, aşa cum se aştepta şi îşi dorea Ami, astfel că femeia a decis să o ia înapoi, să fie din nou sub «aripa» ei. A ieşit un mega-scandal, mai mult a luat-o cu forţa, pentru că Liviu s-a opus ca fiica lui să se întoarcă la mamă, dar pe ea nu a interesat-o şi nu a plecat decât cu Carmina de mână. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în decembrie, anul trecut. Cred că această decizie a fost influenţată şi de plecarea lui Liviu în Asia, la filmări, acolo unde a stat ceva vreme, iar Carmina rămânea acasă doar cu Anda şi cea mică“, au dezvăluit persoane apropiate celor doi, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

 

Citește și...