Liviu Vârciu s-a pozat în aşternuturi cu fetiţa! Detaliul despre viaţa intimă cu Anda Călin, dezvăluit de selfie-ul care „a scăpat” pe internet: „Doamne…”

Publicat: 08/11/2017 | 14:25

Liviu Vârciu se bucură din plin de viaţa de proaspăt tătic şi îi acordă toată grija şi atenţia lui micuţei Anastasia atunci când nu e plecat cu treabă. El s-a fotografiat azi alături de fetiţa pe care i-a dăruit-o Anda Călin în urmă cu aproape două luni, iar lumea a fost foarte atentă la amănuntul dezvăluit despre viaţa inimă odată cu apariţia acelei imagini.

În această dimineaţă, la o oră „decentă”, Liviu Vârciu şi-a făcut un selfie în timp ce era în pat lângă fiica lui cea mică. „Bună dimineaţa”, a scris artistul care are pe chip un zâmbet larg şi se vede că poza a fost făcută la scurt timp după ce s-a trezit. Toate astea în timp ce prinţesa Anastasia doarme precum un îngeraş.

Poza emoţionantă a dezvăluit însă şi un amănunt intim din viaţa cu Anda Călin: cei doi tineri părinţi dorm în acelaşi pat cu fiica lor.

Foarte frumos, un tătic de nota 10„, „Ce scumpă este!”, „Doamne!”,”Te apreciem pentru că şi tu, la fel ca noi, promovezi creativitatea şi bunul gust. România are nevoie de aşa ceva! Mult succes.sunt doar trei dintre mesajele postate de fanii frumosului cuplu.

Liviu Vârciu a devenit tătic a doua oară pe 25 septembrie. Prezentatorul TV mai are, dintr-o relaţie anterioară, cu Ami Teiceanu, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

Citește și...