Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, gata de luptă! Pepe şi Paula Chirilă îi avertizează “Suntem foarte…”

Publicat: 13/06/2017 | 12:33

Paula Chirilă şi Pepe vor juriza disputa care se va da între echipele conduse de Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, în cel de-al doilea sezon “FANtastic Show”. Zuza şi Neluţu sunt personajele în spatele cărora se vor ascunde Paula Chirilă şi Pepe.

Cei doi au anunţat, deja, că vor fi extrem de exigenţi şi că nu se vor lăsa uşor impresionaţi de Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu.

“Zuza e o jurată extrem de pertinentă, cu opinii foarte bine argumentate,de care trebuie toţi să se teamă. Am venit să fac ordine, pentru că nu se mai putea altfel. Deja îmi ştiu de frică şi Liviu, şi Andrei. Cu Pepe mă înţeleg foarte bine. Este Neluţul meu, prietenul meu foarte bun. Şi, chiar dacă mai avem opinii contradictorii, până la urmă cădem de acord că Vârciu este foarte bun şi îi dăm punctul lui Andrei”, a anunţat Paula.

La rândul lui, Pepe a declarat: “Aparent, suntem un juriu format din oameni simpli, din popor. De fapt, suntem foarte exigenţi. Veţi vedea în curând de ce suntem în stare. Eu sunt Neluţu, un om sucit, care vede mereu şi partea frumoasă şi bună a lucrurilor. În schimb, Zuza, buna mea prietenă, e veşnic nemulţumită”.

Citește și...