Lora, fotografiata in bratele altui barbat: „El ma iubeste si ma apreciaza!”

Publicat: 06/01/2015 | 12:10
Lora, fotografiata in bratele altui barbat: „El ma iubeste si ma apreciaza!”

Lora a trecut printr-un divort si parea foarte fericita alaturi de fostul ei sot, Dan Badea, in momentul in care a mers sa semneze actele. De atunci, a trecut prin clipe grele, insa a avut alaturi niste oameni minunati.

Lunile dupa divort sunt extrem de grele pentru orice femeie, indiferent de contextul in care se produce ruptura. Lora se poate declara norocoasa. A avut alaturi niste oameni minunati, printre care ii enumera pe fratele ei, mama si dansatoarele, care au sustinut-o mereu si au ajutat-o sa treaca peste momentele grele.

lorazz

“Baza! Oamenii care sunt „acolo” indiferent de alegerile mele. Cei care ma iubesc, ma apreciaza, ma cred, ma inteleg, ma sustin si nu ma lasa sa cad”, a spus Lora, intr-o imagine in care apare alaturi de fratele ei, Vlad Petrescu si cele doua dansatoare cu care a colindat tara in lung si in lat. 

lora

CITESTE SI

Lora, deprimata din cauza DIVORTULUI! „IUBIREA ESTE…”Afla ce mesaj tulburator a transmis fosta sotie a lui Dan Badea

Lora, filmata in timp ce se saruta cu alta femeie! Fanii sunt scandalizati: „ERAI BEATA?!”
 

Vinde apartamentul cumparat cu fostul sot!

Lora si-a suparat fanii cu aceasta poza
Lora si-a suparat fanii cu aceasta poza


Cu cateva luni inainte de casatorie, Lora si sotul ei, Dan Badea, si-au achizitionat un apartament intr-un cartier rezidential, prin credit bancar. Imediat dupa ce au decis sa divorteze, cei doi au si scos apartamentul la vanzare, pentru ca fiecare sa-si recupereze suma investita. Astfel ca socotelile lor nu sunt incheiate definitiv.

D.C.