Lora, fotografiata sub influenta alcoolului! Fanii sunt scarbiti: „Esti absolut dezgustatoare”

Publicat: 14/01/2015 | 19:17
Lora, fotografiata sub influenta alcoolului! Fanii sunt scarbiti: „Esti absolut dezgustatoare”

A avut un an plin de concerte prin toata tara, insa acum, in luna ianuarie, cand toata lumea isi reface bugetul dupa sarbatori, Lora a iesit sa petreaca impreuna cu dansatoarele ei.

A trecut printr-un divort si acum spune ca se simte norocoasa pentru ca a avut familia alaturi de ea. Lora a inceput sa iasa mai mult alaturi de cele mai bune prietene, care sunt si dansatoarele ei. In urma cu putin timp, cantareata a postat pe Facebook o fotografie in care se relaxeaza la un pahar de bere, intr-un local din Bucuresti.

lora

Mai multi fani au criticat-o pentru ca a ales sa publice aceasta poza: “Din punctul meu de vedere,o femeie care bea bere e absolut dezgustatoare”, “Incet, caci vi se urca la cap”

lora

CITESTE SI

Imaginea care arunca in aer internetul! Lora, pozata in cabina de probe! “Uite de ce prefer cumparaturile online…”

Lora a dat cartile pe fata! Declaratia care face lumina cu privire la adevaratul motiv al divortului de Dan Badea

Munceste ca sa-si intretina familia

Cum in viata nu le poti avea pe toate, artista se bucura de un an extraordinar pe plan profesional si nici prin gand nu-i trece sa faca vreo pauza. “Am doua proiecte de televizine, plus concretele. Nu am cum sa renunt si nu se pune problema ca alerg dupa bani. Eu muncesc ca sa-mi intretin familia, eu inca platesc rate pentru apartamentul mamei. In plus, si eu si ea am avut probleme de sanatate destul de serioase.

lora

Daca nu aveam banii, de unde ne tratam, de unde plateam operatiile? Fericirea mea, insa, am lasat-o deoparte. Eu nu am vazut Paris, Londra, Roma, nu am mers in nicio vacanta, nu am facut nimic pentru mine si pentru sufletul meu. Lectia asta cu iubirea de sine trebuie sa o invat”, ne-a declarat cantareata.

D.C.