Lora si Andreea Banica deschid “topul celor mai proaste coafuri” “Vai de capul lor!”

Publicat: 17/01/2016 | 16:15
Lora si Andreea Banica deschid “topul celor mai proaste coafuri” “Vai de capul lor!”

Hairstylistul Adi Constantin, cunoscut drept stilistul vedetelor, a comentat coafurile divelor, iar printre cele despre care a vorbit se numara Bianca Dragusanu, Andreea Mantea, Ilinca Vandici, Adelina Pestritu, Valentina Pelinel, Lora si Andreea Banica.

Stilistul Adi Constantin, alaturi de Ilinca Vandici
Stilistul Adi Constantin, alaturi de Ilinca Vandici

Andreea Mantea adopta de ani buni aceeaşi coafura cu carare comuna. Tapat excesiv si un negru abanos strident nu tocmai propice pt ea. Evident, este femeia tipic bruneta, insa brunet poate fi si un saten inchis natural

Andreea Mantea

Adelina Pestritu este vopsita un negru albastrui depasit, obositor ochilor, care într-adevăr nu o dezavantajează intru totul, insa ea fiind mereu machiata opulent, arata ca si cum ar avea o peruca! Lungimea este draguta si o avantajeaza !

Adelina Pestritu

Lora este si ea pe lista neagra. Are o fizionomie frumoasa pe care nu si-o evidentiaza cu o culoare potrivita. I-ar sta foarte bine o nuanta mai inchisa, nu negru, nu saten, ii recomand un blond aramiu, care sa-i puna in evindeta ochii..

Lora

Andreea Balan are o culoare care nu o avantajeaza deloc. De cand e albastra sau verde, caci oscileaza intre cele doua culori, cu niciun fel de coafura nu-i sta bine. Pentru ca ea are o atitudine sexy, iar parul strica tot. Ii recomand o schimbare de look totala.

P.S: nu incerca sa fii Delia, pentru ca ea cand si-a schimbat culoarea de par, s-a schimbat cu tot cu vestimentatie, a optat pentru „stilul de strada” de la Hollywood.

Andreea Balan

Andrea Banica este vesnic blonda si bine face! De ce sa incerci tot felul de culori pentru a fi in ton cu moda daca tu te regasesti doar in acel ceva!

Insa aceste radacini crescute „Sarah Jessica Parker wanna be”, sincer, ne-au plictisit teribil! Ii recomand o culoare unitara deschisa pastel!

Andreea Banica

Valentina Pelinel are o incercare esuata de a trece de la un blond cald la unul natural! Culoarea este confuza, nedefinita, cu un ton mai inchisa pe radacina!

Vorbim iarasi de vesnicul copacabana! Valentina si influentele New York care ai urmaresc abordarile mereu! Ok, stim, e o obsesie!

Valentina Pelinel

Bianca Dragusanu… Abordarea unei radacini mult prea inchise care nu o avantajeaza tocmai bine! O culoare unitara luminoasa in baza 7 precum are lungimile ar fi mai ok! Acea radacina atat de inchisa denota decat un aspect agresiv. Aşadar, Bianca, ramai in tonuri calde aramii!

Bianca Dragusanu

Ilinca Vandici se lasa convinsa si renunta la ciocolatiu, abordand doua nuante diferite luminoase Balayage, mult mai compatibile cu tenul deschis al ei! Primavara aceasta, Ilinca va aborda o culoare de par usor mai deschisa pentru a fi in ton cu tendintele care urmeaza!

Ilinca Vandici

Eva Stan

Citește și...