Loredan Chivu a intrecut orice limita! S-a fotografiat in pozitii indecente si a facut imaginile publice! “In pozitia asta…”

Publicat: 20/08/2014 | 15:02

In aceasta perioada, Loredana Chivu se afla in vacanta in Grecia, dar isi tine la curent fanii cu...pozitiile indecente. Cu ultima postare pe contul de socializare a reusit, blonda a reusit sa-si socheze din nou fanii.

Loredana Chivu nu se lasa cu una cu doua. Aflata in vacanta, Lore a reusit sa incinga imaginatia barbatilor cu pozitiile indecente in care aceasta a fost surprinsa. Intr-un costum de baie minuscul si cu o sapca pe cap, blonda a intrecut orice limita, iar fotografiile sunt demne de filmele XXX. “Paradis”, a scris ‘pacatoasa” pe contul de socializare.

Loredana chivu

Fanii au reactionat imediat si au recunoscut ca Loredana este sexy, dar foarte indecenta. “In pozitia asta chiar ca e Paradis”, “Pe tine te iau la prasit maine”, “cam vanata pe fund’, “Ce buna esti”, “Fix in ciuda”, i-au comentat prietenii virtuali.

Citeste si

Imagini HORROR cu fundul Loredanei Chivu! De ce a ajuns de fapt blonda sa faca atat de multa celulita si ce baga zilnic in gura

Loredana Chivu, disputata de interlopi intr-un restaurant de manele! Detaliile unei povesti ce ar fi putut avea sfarsit tragic

S-a aprovizionat pentru toamna

Inainte de a ajunge in Turcia, Loredana a petrecut cateva zile in Italia, unde a profitat din plin de reducerile de sezon. Aceasta si-a achizionat cateva piese de firma, spunand ca aceasta este garderoba ei de toamna. De asemenea, si-a cumparat si cateva parfumuri si alte accesorii de lux.

L.L
 

Citește și...