Loredan Chivu a intrecut orice limita! S-a fotografiat in pozitii indecente si a facut imaginile publice! „In pozitia asta…”

Publicat: 20/08/2014 | 15:02
Loredan Chivu a intrecut orice limita! S-a fotografiat in pozitii indecente si a facut imaginile publice! „In pozitia asta…”

In aceasta perioada, Loredana Chivu se afla in vacanta in Grecia, dar isi tine la curent fanii cu...pozitiile indecente. Cu ultima postare pe contul de socializare a reusit, blonda a reusit sa-si socheze din nou fanii.

Loredana Chivu nu se lasa cu una cu doua. Aflata in vacanta, Lore a reusit sa incinga imaginatia barbatilor cu pozitiile indecente in care aceasta a fost surprinsa. Intr-un costum de baie minuscul si cu o sapca pe cap, blonda a intrecut orice limita, iar fotografiile sunt demne de filmele XXX. „Paradis”, a scris ‘pacatoasa” pe contul de socializare.

Loredana chivu

Fanii au reactionat imediat si au recunoscut ca Loredana este sexy, dar foarte indecenta. „In pozitia asta chiar ca e Paradis”, „Pe tine te iau la prasit maine”, „cam vanata pe fund’, „Ce buna esti”, „Fix in ciuda”, i-au comentat prietenii virtuali.

Citeste si

Imagini HORROR cu fundul Loredanei Chivu! De ce a ajuns de fapt blonda sa faca atat de multa celulita si ce baga zilnic in gura

Loredana Chivu, disputata de interlopi intr-un restaurant de manele! Detaliile unei povesti ce ar fi putut avea sfarsit tragic

S-a aprovizionat pentru toamna

Inainte de a ajunge in Turcia, Loredana a petrecut cateva zile in Italia, unde a profitat din plin de reducerile de sezon. Aceasta si-a achizionat cateva piese de firma, spunand ca aceasta este garderoba ei de toamna. De asemenea, si-a cumparat si cateva parfumuri si alte accesorii de lux.

L.L
 

Citește și...