Loredana Chivu a aparut in tabloidul britanic Daily Mail! Ce au putut sa scrie englezii despre ea!

Publicat: 28/01/2015 | 16:19

Loredana Chivu a devenit cedeta si peste hotare, dupa ce cotidianul britanic Daily Mail a publicat un articol, in care scrie despre drama asistentei TV.

Tatal Loredanei Chivu s-a spanzurat, in urma cu mai multi ani, insa, vedeta nu si-a revenit nici acum.

Loredana chivu

“Un model Playboy a povestit cum tatăl ei s-a sinucis după ce a pozat pentru revista Playboy . Loredana Chivu a spus avea o relaţie strânsă cu tatăl ei, insa, situatia s-a schimbat pentru totdeauna după ce a apărut în revista pentru bărbaţi”, scrie renumitul cotidian britanic.

Nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei

Diun pacate, informatia aparuta in Daily Mail este total gresita si asta pentru ca, tatal Loredanei s-a sinucis din alte motive. “Nu este uşor, după tot ce s-a întâmplat lumea a fost foarte rea. Am auzit foarte multe lucruri. Oamenii s-au îndepărtat de noi. Nu am observat nimic la tata, el era un om foarte puternic. Dacă observam ceva mergeam la doctor. Pe mine m-a anunţat o vecină. Eu nu eram acasă, eram cu mama la Bucureşti, doar fratele meu era acasă. Tata nu a lăsat niciun bilet de adio. Fratele meu mai mic l-a găsit spânzurat într-un pod deasupra garajului. Am leşinat când am auzit. Nu aveam probleme cu banii, tata însă pierduse o sumă mare de bani la jocuri. Am reuşit să îmi revin mergând la preot şi stând cu familia mea şi cu actualul meu prieten”, a declarat Loredana.

L.L

Citește și...