Loredana Chivu a fost PRADATA de hoti! Apel DISPERAT: „Pastreaza banii, ce vrei tu” Vezi ce a patit

Publicat: 17/04/2014 | 10:38
Loredana Chivu a fost PRADATA de hoti! Apel DISPERAT: „Pastreaza banii, ce vrei tu” Vezi ce a patit

Nu a trecut o saptamana de cand Loredana Chivu a ramas fara telefon, dupa o noapte de pomina in club. Blonda a fost lovita din nou de ghinion, aseara, tot in club.

Loredana Chivu a ramas fara permis, buletin si pasaport, dupa ce a petrecut intr-un club din Bucuresti. Blonda este disperata si nu stie cum o sa mai poata pleca din tara. Geanta i-a fost furata iar acum trebuie sa isi refaca actele.

“Mi s-a furat geanta in seara asta, intr-un club. Rugamintea mea la cel care a facut gestul asta frumos: inapoiaza-mi actele! Atat vreau! Permis, buletin, pasaport! Pastreaza banii, ce vrei tu. Vineri trebuie sa plec din tara si nu am cu ce! Incredibil asa ceva! Nu mai am cuvinte”, a scris Loredana Chivu.

Blonda a explicat motivul pentru care a luat actele cu ea in club.
“Sunt sofer si trebuie sa ma legitimez! Imi pare rau ca pentru a merge intr-un club in Romania trebuie sa imi iau la mine 30 de lei de taxi pe care sa ii bag la chiloti de frica sa nu ii fure cineva”, a mai scris asistenta lui Dan Capatos.
____________________
Citeste si
DETALIU pervers! Loredana Chivu s-a tras in poza cu un fan, dar HABAR NU AVEA ce ii facea un barbat in calduri, in spatele ei

Pacatoase si pofticioase! Pozele care vor incinge imaginatia barbatilor! Ana Mocanu si Lore Chivu au cascat larg gura si…

____________________

Ce face cand pleaca din tara

chivu

Loredana Chivu isi rotunjeste veniturile de ficare data cand are ocazia. Impreuna cu Ana Maria Mocanu, colega ei de platou, pleaca in Spania si Italia pentru a dansa in cluburi. O noapte de dans nebun cu Loredana Chivu costa 500 de euro. Nu, nu pentru amandoua, ci pentru fiecare in parte. Ce fac pentru banii astia? Ei bine, danseaza lasciv, imbracate sumar si intretin atmosfera.

D.C.
 

Citește și...