Loredana Chivu e disperata! Vezi cum si-a pierdut actele si ce mai avea in geanta pe langa acestea! Paguba este colosala!

Publicat: 17/04/2014 | 18:55
Loredana Chivu e disperata! Vezi cum si-a pierdut actele si ce mai avea in geanta pe langa acestea! Paguba este colosala!

Loredana Chivu a petrecut, miercuri seara, alaturi de Ana Maria Mocanu la ziua de nastere a roscatei, insa petrecerea s-a terminat cu o ploaie de lacrimi. Blondinei i-a fost furata geanta cu tot cu acte, insa si cu foarte multe lucruri de valoare.

Joi dimineata, asistenta pacatoasa a mers la politie pentru a anunta furtul gentii si pentru a-i fi eliberata o dovada care sa justifice lipsa actelor in fata autoritatilor.

Loredana Chivu

“O sa am oricum destul de multe probleme in urma acestui furt! Nu am niciun ban! Toti banii ii am pe card si nu am acces la conturile mele pentru ca nu am niciun act de identitate!”, s-a plans Loredana.

Loredana Chivu

Blondina sustine ca, desi avea multe lucruri importante in geanta, isi doreste sa recupereze actele.

“Pentru mine, cele mai importante sunt actele, pentru ca eu maine trebuia sa plec spre Spania, nu stiu cum o sa fie posibil lucrul acesta! Aveam si bani, vreo 400 de euro, o bratara de aur, un parfum de 13 milioane! Imi pare rau ca mi-am luat cu mine portofelul, de obicei, nu il iau!”, a declarat asistenta pentru Antena 1.

Loredana Chivu

____

CITESTE SI:

DETALIU pervers! Loredana Chivu s-a tras in poza cu un fan, dar HABAR NU AVEA ce ii facea un barbat in calduri, in spatele ei

Pacatoase si pofticioase! Pozele care vor incinge imaginatia barbatilor! Ana Mocanu si Lore Chivu au cascat larg gura si…

______

Loredana povesteste ca totul s-a intamplat intr-un timp foarte scurt. Asistenta si-a lasat geanta la masa, iar cand s-a intors nu mai era. Cu toate acestea, ea nu ii suspecteaza de furt pe invitatii Anei Maria Mocanu.

“Am lipsit maxim 15 minute adunate de la masa. Mi-am lasat geanta de buna credinta acolo crezand ca… Nu dau vina pe niciunul din invitati, toti sunt oameni de calitate!”, a mai spus pagubita.

Se plange de modul in care a fost tratata de cei de la club

Loredana Chivu sustine ca responsabilii cu paza de la localul unde s-a desfasurat evenimentul s-au purtat foarte urat cu ea, cand s-a plans ca i-a disparut geanta.

Loredana Chivu

“Un bodyguard m-a amenintat, chiar cand eram acolo cu politia! M-a amenintat ca ma ia de ciuf si ma da afara! Eu nu ma joc nici cu politia, nici cu viata mea! (…) M-au tratat cum nu se cuvine! Aveam niste bunuri de valoare, actele. Trebuie sa o iau acum de la capat cu toate actele! Au crezut ca vreau sa ma dau in spectacol, nu stiu ce au crezut!”, a mai spus blondina.

R.O.
 

Citește și...