Loredana Chivu, intr-o ipostaza HORROR! Are buzele distruse si un machiaj oribil: „Esti cu mintea la pascut”

Publicat: 07/04/2014 | 21:37
Loredana Chivu, intr-o ipostaza HORROR! Are buzele distruse si un machiaj oribil: „Esti cu mintea la pascut”

Loredana Chivu a reusit sa ii inspaimante pe fanii de pe Facebook cu un selfie pe care si l-a facut inainte de a intra in direct.Cu buzele distruse de acidul hialuronic si cu un machiaj ce lasa de dorit, blonda a primit mai multe comentarii rautacioase.

Sexy-asistenta lui Dan Capatos de la Antena 1 le-a spus fanilor ca nu are deloc o zi buna si se simte cu capul in nori.
“O zi buna copilasi! A mea nu prea e. Sunt cu tot capul in nori azi!”, le-a scris Loredana Chivu fanilor de pe Facebook.

loredana

Fanii au reactionat imediat: “Nu prea e buna, dar tot cu gura pana la urechi esti”, “Cea mai dulce si cea mai frumoasa tu esti”, “Esti cu mintea la pascut”, “Esti frumoasa ca o papusa”

In imagina postat pe site-ul de socializare se poate vedea pe fundal si colega de platou a Loredanei Chivu, Ana Maria Mocanu. Roscata era foarte ocupata cu telefonul mobil si nu a apucat sa se fotografieze alaturi de Loredana.

____________________
Citeste si
Show-urile TV ale Loredanei Chivu si ale Anei Maria Mocanu nici nu se compara cu ce fac ele in club cand nu stiu ca sunt filmate!

Nu si-a ales iubita dupa tiparul mamei, ci dupa cel al surorii! „Cumnata” Loredanei Chivu se poate „lua in piept” cu asistenta
____________________

Castiga 2.500 ron ca asistente TV!

loredana

Pe Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu le puteti vedea in fiecare seara, de luni pana vineri, intr-o emisiune TV, unde lucreaza ca asistente. Pentru munca prestata, cele doua incaseaza lunar aproximativ 50 de milioane de lei vechi, adica 2.500 de ron fiecare.

D.C.
 

Citește și...