Loredana Chivu, prea perversa pentru Facebook! Fanii au inlemnit cand au vazut aceasta poza: „Stai asa, ca acuma vin!”

Publicat: 08/04/2014 | 08:58
Loredana Chivu, prea perversa pentru Facebook! Fanii au inlemnit cand au vazut aceasta poza: „Stai asa, ca acuma vin!”

Considerata cea mai sexy asistenta TV din Romania, Loredana Chivu isi respecta renumele. "Pacatoasa" de la miezul noptii a postat pe contul ei de Facebook o fotografie de-a dreptul incendiara, lasandu-si fanii cu gura cascata.

Realizata in platoul emisiunii unde blonda lucreaza, imaginea respectiva o infatiseaza pe Loredana imbracata intr-o pereche foarte scurta de blugi, cu fesele la vedere.

Loredana este sexy si din fata...
Loredana este sexy si din fata…

Pisicuta pis pis pis – sunt confuza„, a scris Loredana Chivu pe Facebook luni noapte, in dreptul fotografiei cu pricina. Iar reactia fanilor a fost pe masura!

... dar mai ales din spate
… dar mai ales din spate

Wow! Superb fund!„, „Oooo, perfect! Stai asa, ca acuma vin„, „Frumoasa si adorabila„, „Bestiala„, „Ce buna esti mai Lore, iar eu 26 cm daca te tine„, „Usor, ca ma nenocoresti„, „Ti-au dat pantaloni cu numere mai mici?” – au comentat prietenii virtuali.

Si-a marit tariful!

Loredana si-a marit tariful pentru evenimentele la care participa si mai ales nu mai rateaza niciun job care se iveste. Asa se face ca, pana la inceputul verii, blonda are agenda plina cu tot felul de evenimente, pe care trebuie sa le onoreze in toate colturile tarii, dar si in strainatate.
_____

CITITI SI:

Show-urile TV ale Loredanei Chivu si ale Anei Maria Mocanu nici nu se compara cu ce fac ele in club cand nu stiu ca sunt filmate!

Nu si-a ales iubita dupa tiparul mamei, ci dupa cel al surorii! „Cumnata” Loredanei Chivu se poate „lua in piept” cu asistenta
_____

Pentru un astfel de job, Lore primeste un tarif care porneste de la 500 de euro. La aceste venituri se mai adauga si aparitiile in videoclipuri, de obicei ale cantaretilor de manele, unde asistenta TV mai cere un onorariu cuprins intre 250 si 400 de euro, in functie de numarul de ore pe care le „pierde” la filmari.

B.P

Citește și...