LOREDANA CHIVU şi-a tunat posteriorul, dar iubitul i-a întors spatele! Blondina a rămas singurică după ce s-a despărţit din nou de iubit

Publicat: 10/10/2017 | 08:28

Loredana Chivu a decis să îşi facă un posterior şi mai bombat, aşa că vedeta a apelat la un cunoscut medic estetician. "E exact ce îmi doream", a declarat Loredana Chivu după ce intervenţia a fost făcută. Vedeta se poate bucura acum de unul dintre cele mai bombate posterioare din showbiz-ul nostru.

Din păcate însă, Loredana şi-a tunat posteriorul, dar iubitul i-a întors spatele! De mai multă vreme, Loredana Chivu formează un cuplu cu Mihai Colesnicov, iar cei doi au şi glumit pe seama unei posibile căsătorii a lor în viitor. În ultimele sale postări, Loredana Chivu a făcut publice mai multe fotografii alături de iubitul ei, iar una din ele a avut şi un mesaj… scris.

Loredana Chivu a rămas din nou singurică!
Loredana Chivu a rămas din nou singurică!

Cei doi îndrăgostiţi au expus, fiecare, două tăbliţe. Pe a ei scrie ”Am spus DA iar pe a lui…”M-a obligat”. Felicitările au început să curgă imediat, iar la un moment dat, Loredana s-a simţit datoare să dezmintă informaţia. ”Nuu! O să mă mărit şi eu când vine vremea, dar nu acum”. Totuşi, în urmă cu puţin timp, blondina a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, anunţând că s-a despărţit din nou de iubit, nefiind prima dată când cei doi pun capăt poveştii de dragoste.

Citește și...