Loredana Pastrama a facut-o praf pe Zavoranca! Vezi ce a declarat cumnata lui Pepe!

Publicat: 06/04/2015 | 22:53

Nici nu a devenit bine tata, ca deja scandalul a venit iarasi pe capul cantaretului Pepe. Dupa ce Oana Zavoranu a spus, in presa, ca Raluca a nascut o iapa, cumnata lui Pepe a iesit la atac. Sora Ralucai, Loredana, a facut-o cu ou si cu otet.

Loredana Pastrama

 Dupa ce Oana Zavoranu a ironizat-o pe sotia lui Pepe spunand ca a nascut o iapa, Loredana Pastrama, fiind ranita ca fosta sotie a lui Pepe i-a jignit familia, a iesit la atac. Sangele apa nu se face, iar Loredana Pastrama a iesit la atac. Ea a spus ca nu intelege de ce s-a luat Oana de un copil nou nascut, care nu are nicio vina.

Andra si Catalin l-au felicitat pe finul Pepe
Andra si Catalin l-au felicitat pe finul Pepe

“Foarte urat, ea nu este mama, de ce nu a fost si ea in stare sa faca si ea un bou, poate de aia nu a stat Pepe cu ea. Nu trebuia sa vorbeasca asa de Raluca. Nu am mers la spital, am zis sa nu ii fac rau.

Loredana a fost foarte dura cu Oana Zavoranu
Loredana a fost foarte dura cu Oana Zavoranu

Dar vreau sa incerc sa ma vad cu ea, au trecut aproape trei ani, am gresit si imi pare rau. De ce sa vorbeasca asa despre un copil, cine e Oana Zavoranu, o nebuna! Dar e vorba de un copil, ce ai cu acel copil? Asa e la noi la tigani, se toarna copii sa tii barbatul, nu e metoda Ralucai, ea a fost in stare sa faca, Oana de ce nu a facut?“, a spus Loredana Pastrama la emisiunea tv.

 

Andra a vizitat-o pe Raluca Pastrama la spital
Andra a vizitat-o pe Raluca Pastrama la spital

——————————————————————————————

CITESTE SI

“Radeam cu niste prieteni…” Primele declaratii ale Oanei, dupa ce Pepe a devenit tata pentru a doua oara: “A fatat o iapa!”

Pepe este in culmea fericirii. Raluca Pastrama a nascut o fetita perfect sanatoasa. Uite cum au numit-o

Cand i s-a nascut prima fiica a dat o petrecere monstruoasa! Vezi aici ce a facut Pepe noaptea trecuta!

————————————————————————————-

oana zavoranu

Chiar in ziua de Florii Pepe a devenit tata pentru a doua oara. Sotia sa, Raluca, a nascut chiar la primele ore ale zilei, iar cantaretul a fost langa ea, iar curajos din fire, artistul a filmat si nasterea. Pepe este acum tata pentru doua fete superbe. Noua membra a familiei a venit pe lume in jurul orei 11.00, iar Rosa Alexandra Pascu a primit nota 10 din partea medicilor. Micuta a cantarit la nastere 3,49 kilograme si are 51 centrimetri. (Alex Saulea)

 

Citește și...