Lorelai Moșneguțu, încercare grea:”Sunt liniștită…”

Publicat: 09/05/2018 | 17:53

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea ultimei ediții „Românii au talent” se pregătește pentru una dintre cele mai grele încercări din viața ei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) 

„Nu am emoții, sunt liniștită. Urmează examenul de capacitate, iar apoi cel de admitere la Liceul de Arte. Am fost în Quatar să cânt. Am primit un trofeu în Quatar. Peste două săptămâni am banchetul, voi cânta și acolo.”, a spus Lorelai Moșneguțu în cadrul unei emisiuni TV. (CITEȘTE ȘI: LORELAI MOŞNEGUŢU, ÎN DOLIU! O PERSOANĂ DRAGĂ EI A MURIT)

Lorelai a vizitat o facultate pentru persoanele cu dizabilități

Mama adoptivă a cântăreței, Viorica Pârvan s-a declarat profund impresionată de modul în care autoritățile din alte țări se implică în viața persoanelor cu dizabilități. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) 

„Am vizitat și o facultate specială pentru persoane cu dizabilități. Acolo statul are grijă de ei până la vârsta de 21 de ani. Se găsește pentru fiecare un loc de muncă, nu ca la București.”, a spus Viorica Pârvan în timpul unei emisiuni tv. (CITEȘTE ȘI: LORELAI MOŞNEGUŢU, CÂŞTIGĂTOAREA ULTIMEI EDIŢII “ROMÂNII AU TALENT”, ŞI-A CUMPĂRAT APARTAMENT. “MI S-A ÎNDEPLINIT CEL MAI FRUMOS VIS!” CUM ARATĂ LOCUINŢA)

Citește și...