Lovitură cruntă pentru Antena 1! Ce a făcut Pro TV

Publicat: 12/02/2019 | 16:25

Lovitură cruntă pentru Antena 1! Filmul cu Vin Diesel de pe Pro TV a cpndus în top, iar emisiunea ”Asia Express” a fost pe locul doi. 

La a doua ediție din sezon, emisiunea de pe Antena 1 a obținut locul întâi în mediul urban și locul doi la nivel național și pe segmentul comercial. Abaterea de la „drum” a fost provocată de ”Ultimul vânător de vrăjitoare”, un film cu Vin Diesel difuzat de Pro TV. Locul trei, postul Kanal D, a avut confruntările dintre Războinicii și Faimoșii de la Exatlon.

Surpriza serii a fost Digi Sport, care a prins locul patru pe toate targeturile. Postul de sport a transmis meciul din Liga 1, FCSB – Hermannstadt din care echipa din București a ieșit câștigătoare.

Filmul de pe Pro Tv a condus în top

Potrivit paginademedia.ro, la nivel de țară, filmul ”Ultimul vânător de vrăjitoare” a condus în top. Opțiunea Pro-ului pentru luni seară a obținut media de 1.387.000 de telespectatori. Asia Express ocupat locul doi, la o distanță de 100.000 de urmăritori de primul loc. Exatlon a completat podiumul, cu 1.127.000 de telespectatori, în medie.

La orașe, Asia Express a scos cifre mai bune decât concurența. Emisiunea de pe Antena 1 a avut 653.000 de telespectatori, în timp ce Pro TV a stat aproape cu media de 649.000 de privitori, la mică diferență de primul loc.Kanal D a înregistrat o medie de 496.000 de persoane care au urmărit emisiunea-concurs Exatlon.

Pe segmentul comercial, filmul cu Vin Diesel a fost peste emisiunea cu Bianca Drăgușanu și Margherita de la Clejani. 355.000 de persoane au preferat „vânătoarea de vrăjitoare” de pe Pro TV. Asia Express a ocupat locul doi, cu media de 319.000 de urmăritori.

Citește și...