Lui Gino Iorgulescu i-a stat inima cand sotia l-a anuntat ca are probleme cu POLITIA! Decizia luata in urma cu putin timp

Publicat: 26/09/2014 | 16:33

Gabriela Iorgulescu, sotia presedintelui LPF, a avut un adevarat soc in momentul in care a iesit din casa si s-a indreptat spre locul unde stia ca si-a parcat masina. A gasit strada goala si nu a stiut ce sa creada.

Grabita sa ajunga cat mai repede acasa, sotia lui Gino Iorgulescu si-a parcat masina chiar pe trecerea de pietoni, la cativa metri de intrarea in blocul in care locuieste. Nici prin cap nu ii trecea ca masina va fi ridica de aici in urmatorele 20 de minute.

gino iorgulescu

Gabriela a intrat linistita in casa, iar la cateva minute distanta, un politist si-a facut aparitia si a fotografiat masina din toate unghiurile posibile, in timp ce le transmitea prin telefon adresa celor care urmau sa o ridice. Au trecut aproximativ 5 minute, iar cei care se ocupa cu ridicarea masinilor parcate ilegale si-au facut aparitia si au luat Mini-ul de culoare verde al sotiei lui Gino Iorgulescu.

gino iorgulescu

Pentru a-si recupera masina, Gabriela Iorgulescu trebuie sa plateasca amenda pentru parcare ilegala, apoi o taxa de sedere in parcul auto. Toata „distractia” se ridica prin jurul sumei de 700 de ron.

gino iorgulescu

CITESTE SI

Liga 1 a inceput, scandalurile la fel! Ce face presedintele LPF pe plaja la Saint- Tropez?

Decizie de ultima ora luata de presedintele LPF! Informatia a fost publicata deja pe site!

“Este numai meritul lui Mircea Sandu ca Bucurestiul va gazdui meciuri la EURO 2020”

Romania a fost desemnata sa gazduiasca trei meciuri din faza grupelor si unul din optimile de finala ale Campionatului European din 2020. Gino Iorgulescu este foarte fericit pentru aceasta ocazie unica ce i-a fost oferita tarii noastre, insa recunoaste ca este meritul lui Mircea Sandu.

gino iorgulescu

“Sunt foarte bucuros pentru aceasta reusita. Faptul ca Bucurestiul se afla printre orasele care vor gazdui meciuri la Euro-2020 este numai meritul lui Mircea Sandu. El, din pozitia pe care o ocupa in cadrul Comitetului Executiv al UEFA, a adus si finala Ligii Europa la Bucuresti, el a facut posibil impreuna cu cei de la primarie sa avem acum Arena Nationala si tot el a facut posibil si aceasta desemnare pentru Euro-2020″, a spus Iorgulescu.
 

D.C.

Citește și...