Loading the player...

Creatoarea de modă Maria Marinescu a avut un weekend plin cu clipe romantice, iar vineri a ieşit într-un local fentos din Capitală, cel mai probabil pentru a sărbători prima lună de căsătorie cu proaspătul său soţ.

Maria Marinescu pare să trăiască o nouă poveste de dragoste, de acest lucru ne-a dat dovadă vineri, când a petrecut împreună cu noul său soţ, Alin Petrache, câteva ore pline de distracţie şi romantism. Au dansat, au râs şi au asistat la un concert susţinut de trupa Mandinga, după care au plecat cu un taxi.

Totuşi, odată ieşiţi din club, chiar dacă se îndreptau spre casă, cei doi nu au lăsat acest lucru să le strice buna dispoziţie. CANCAN.ro i-a fotografiat în momentul în care au urcat în taxi şi până când cei doi au ajuns acasă. Pe drum, Maria Marinescu şi Alin Petrache au ţinut-o într-o „giugiuleală“ continuă, asta pentru că din imagini se poate observa cât de lipiţi stau unul de celălalt, într-o mare îmbrăţişare, pe bancheta din spate.

Maria Marinescu a petrecut alături de proaspătul său soţ, în Nuba, o seară de vineri de excepţie
Maria Marinescu a petrecut alături de proaspătul său soţ, în Nuba, o seară de vineri de excepţie

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva săptămâni, fosta soţie a lui Frank Colin şi Alin Petrache, au cinat în Uanderful, doar că la ieşirea din restaurant nici măcar nu se ţineau de mână. Dacă pe atunci părea ceva în neregulă cu proaspătul cuplu, iată că seara de vineri a venit ca o negare a zvonurilor potrivit cărora cei doi nu se înţeleg chiar atât de bine.

Creatoarea de modă Maria Marinescu este la a treia căsătorie, aceasta fiind până acum măritată cu Ion Ion Ţiriac, dar şi cu omul de afaceri Frank Colin. Cu cel din urmă, Maria Marinescu are un băieţel. Înainte de a-şi pune pirostriile şi de a-i spune lui Alin Petrache „da!“, cei doi au fost împreună doar patru luni de zile, până pe la mijlocul lunii februarie, atunci când s-au căsătorit.

Citeste despre:maria marinescu, nuba, alin petrache, petrecere, mandinga


Share On Facebook