Lutu a reinventat romantismul! Cum a fost fotografiat in mall omul de incredere al lui Becali, alaturi de logodnica sa focoasa!

Publicat: 26/11/2015 | 22:33

Ionut Lutu a fost surprins de paparazzii CANCAN.ro intr-un moment de tandrete cu iubita lui, Iulia Rosca. Cei doi au fost fotografiati in mall singuri, singurei, in timp ce...

Cand vine vorba de iubita lui, Ionut Lutu nu precupeteste niciun efort! Asa ca, pentru a tine flacara iubirii aprinsa, scoate tot ce este mai romantic in el in prezenta Iuliei. Iar schema se pare ca-i reuseste de minune, din moment ce iubita a acceptat fericita sa-i fie logodnica.

Lutu si fostul iepuras Playboy au printre activitatile preferate si vizionarea de filme la cinema, iar pentru asta isi „rup” saptamanal cateva ore pentru a urmari cele mai noi productii. Si, pentru ca totul sa fie cu adevarat romantic, nu vin aproape niciodata la film insotiti de prieteni, ci singurei, ca doi porumbei. Se plimba de mana prin mall, se saruta, semn ca se simt foarte bine unul in preajma celuilalt.

Lutu este atent cu iubita lui si saptamanal o scoate la film sau se relaxeaza prin mall impreuna
Lutu este atent cu iubita lui si saptamanal o scoate la film sau se relaxeaza prin mall impreuna

Citeste si:

Primele imagini dupa ce s-au logodit! „Hagi-Luţu”, filmat cu bruneta despre care Gigi Becali spunea că este o…

Cum l-a umilit Gigi Becali pe Ionut Lutu, in mijlocul Capitalei! “Da-te jos din masina mea!”

Lutu

Fotbalist celebru

Ionut Luţu este un fotbalist roman retras din activitate, care s-a facut remarcat ca jucator la Steaua. In cariera sa el a mai evoluat pentru Progresul Bucuresti, Universitatea Craiova, Galatasaray si Rapid Bucuresti si la cateva echipe din Coreea de Sud si Kazahstan. Dupa ce a agatat ghetele in cui, s-a apropiat tot mai mult de patronul Stelei, Gigi Becali, fiindu-i angajat fidel, de ani buni.

Citește și...