Madalina Pamfile, mai sincera ca niciodata: “Nu sunt materialista!”

Publicat: 25/05/2013 | 00:00

Se cearta tot timpul din cauza geloziilor lui si nu sta cu el pentru bani. N-ar fi atat de deranjata daca Claudiu s-ar transfera la Steaua, echipa in care activeaza fostul ei iubit, Gabi Matei.

Sexy iubitoarea de fotbalisti, Madalina Pamfile, a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Claudiu Belu, jucatorul Concordiei Chiajna. 

MAdalina Pamfile

Participa la prezentari de moda, iese singura la evenimente, motiv de gelozie maxima pentru actualul iubit. Certurile sunt destul de dese din pricina activitatilor Madalinei care-l fac gelos pe tanarul fotbalist.
“El tine stacheta sus, e mai gelos decat mine! Eu stiu ca el este in cantonamente, la meciuri, il vad la televizor, n-are cum sa fie cu alta. La el e mai dificil, stie ca ies cu fetele… Nu stiu de ce toti barbatii cu care am fost aveau impresia ca daca ma duc intr-o cafenea, agat toata cafeneaua”, a marturisit bruneta intr-un interviu pentru cancan.ro

MAdalina Pamfile

Desi s-a mutat recent cu chirie intr-un apartament de lux din capitala, Pamfile spune ca nu asteapta bani de la iubit ca sa-si achite facturile. Cu atat mai mult cu cat chiria apartamentului pe luna depaseste 250 de euro, cat castiga iubitul ei la Concordia Chiajna.
“Majoritatea femeilor au fost cu oameni de afaceri, eu am fost numai cu fotbalisti. Nu stau cu un barbat pentru bani, banii ii putem face impreuna.”, a mai spus Pamfile.

Gabi Matei

In ciuda faptului ca Gigi Becali l-ar fi conditionat pe Claudiu Belu s-o paraseasca pe Madalina daca vrea sa ajunga la Steaua, bruneta a lasat sa se inteleaga ca el va decide ce-i mai bine pentru el. Respectiv, cariera sau iubire. Totusi, n-ar deranja-o daca Claudiu ar juca in aceeasi echipa cu fostul ei iubit, Gabi Matei.
“Lumea e asa mica… Si Bucurestiul e la fel de mic… De unde era sa stiu eu ca acum un an, viitorul meu iubit va agunge la aceeasi echipa. N-are de ce sa ma deranjeze”, s-a confesat Pamfile reporterilor cancan. 

Marius N.

banner bianca

Citește și...