Magdalena Şerban a făcut jurăminte halucinante în timp ce era în instanţă! Cei prezenţi au fost uimiţi de mărturisirile criminalei de la metrou

Publicat: 20/12/2017 | 12:49

Aflată în faţa judecătorilor, femeia de 36 de ani a jurat că nu a văzut metroul când a împins-o pe Alina Ciucu pe şine şi i-a dat cu piciorul în cap. Mai mult, ea a spus că aceeaşi situaţie se regăseşte şi în cazul Alexandrei, prima victimă care a reuşit să scape în ultima secundă din mâinile criminalei.

Citeşte şi: Criminala de la metrou nu crede că victima ei a murit! Magdalena Şerban susţine că imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt fabricate

Potrivit observator.tv, Magdalena Şerban a mărturisit că ea doar le-a îmbrâncit pe cele două tinere din diferite motive. Ea a subliniat că nu a vrut să le omoare. Mai mult, în timp ce era sub jurământ, femeia care a aruncat-o pe Alina Ciucu pe şinele morţii, a spus că nu a văzut metroul sosind în staţie la momentul comiterii celor două fapte.

Citeşte şi: A ucis şi apoi izbucnit în plâns! Singura persoana cu care a vorbit criminala de la metrou până a fost încătuşată, declaraţii cheie în tragedia care a şocat România

Femeia de 36 de ani susţine că atacul asupra Alexandrei a fost doar o discuţie, conform sursei citată mai sus. Cât despre gestul care a dus la moartea Alinei Ciucu, Magdalena Ciucu a precizat că a fost ceva similar. Femeia a cerut control judiciar sau arest la domiciliu.

Informaţii despre crima înfiorătoare de la metrou

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Asasina a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian.

Citește și...