Criminala de la metrou nu crede că victima ei a murit! Magdalena Şerban susţine că imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt fabricate

Publicat: 20/12/2017 | 08:43

Şocant! Magdalena Şerban, principala suspectă în cazul crimei de la metrou de acum o săptămână, nu crede că victima sa, Alian Ciucu, a murit. Potrivit avocatului din oficiu, femeia a văzut imaginile surprinse de camerele de supravegherele şi a susţinut că acestea sunt fabricate. Mai mult, suspecta a cerut să vadă actul de deces al victimei sale.

Magdalena Şerban urmează să fie examinată de medicii psihiatri, care vor stabili dacă a avut sau nu discernământ când a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului. Suspecta este în arest preventiv la spitalul Penitenciar Jilava.

„Nu a vrut să comunice, a avut o reacţie de ţipăt, urlete: „nu este adevărat, aceste imagini sunt fabricate”, a mers pe negaţie. A precizat că nu consideră că victima ar fi murit, decât dacă i s-ar fi arătat un act de deces în acest sens. Nici în seara când a fost adusă la Poliţia Capitalei nu se putea discuta cu ea, nu se putea comunica sub nicio formă, mai pe româneşte sau în limbaj neacademic, bătea câmpii. Era şi este incoerentă în privinţa afirmaţiilor pe care le-a făcut”, a declarat Marilena Grigore, avocat din oficiu, la Antena 3.

Citește și...