Mai tii minte sarutul dintre Britney Spears si Madonna din 2003? Loredana Groza si Inna i-au lasat pe toti cu gura cascata la RMA!

Publicat: 14/09/2014 | 14:00
Mai tii minte sarutul dintre Britney Spears si Madonna din 2003? Loredana Groza si Inna i-au lasat pe toti cu gura cascata la RMA!

Au trecut mai bine de zece ani de cand Madonna si Britney Spears au socat o lume intreaga cu sarutul lor. Acum a venit randul Loredanei si al Innei sa repete figura. Totul s-a intamplat in acest week-end, la Brasov!

In 2003, Madonna lasa pe toata lumea cu gura cascata cand in timpul reprezentatiei de pe scena MTV Video Music Awards s-a sarutat cu Britney Spears. Cele doua au oferit privitorilor un show de zile mari, imaginea cu buzele lor impreunate ramanand pentru totdeauna in memoria intregii lumi.

Inna a incercat sa o sarute pe Loredana in culisele RMA Brasov 2014
Inna a incercat sa o sarute pe Loredana in culisele RMA Brasov 2014

Acum a venit randul divelor de la noi sa repete figura. Protagonistele momentului desprinsa parca din scena americana au fost nimeni altele decat Loredana Groza si Inna. Sau, altfel spus, artista matura cu un mega succes si tanara care ii calca pe urme, intocmai ca in modelul de peste Ocean.

CITESTE SI

Loredana Groza, mai sexy ca niciodata! Vezi cum si-a surprins solista fanii!

Loredana Groza sfideaza TIMPUL! Vezi cat de sexy este artista! „Ma dezbrac in…”

Singura diferenta este ca de data aceasta nu am avut parte de un sarut in toata regula, Lori evitand in ultima secunda buzele Innei, spre dezamagirea fanilor care abia asteptau imaginea cu pricina.

Intre cele doua este o relatie foarte buna, Inna fiind chiar invitata sa cante alaturi de concurentul Loredanei la
Intre cele doua este o relatie foarte buna, Inna fiind chiar invitata sa cante alaturi de concurentul Loredanei la „Vocea Romaniei”

10.000 de dolari pentru a poza goala

In anul 2000, Loredana Groza a realizat un pictorial de senzatie in revista pentru barbati Playboy, pentru care a fost remunerata cu 10.000 de dolari. Numarul care a avut-o pe Loredana pe coperta a fost cel mai vandut din istoria revistei, publicatia avand un tiraj de 150.000 de exemplare.

A.D.

 

Citește și...