Mama lui Carmen Minune spune adevărul despre bustul fiicei sale! Are sau nu bruneta silicoane?

Publicat: 05/08/2017 | 13:54

Anul trecut existau mai multe zvonuri că fiica lui Adi Minune şi-au fi mărit bustul. Recent, manelistul şi-a filmat fiica în costum de baie, iar fanii au remarcat imediat silueta perfectă a brunetei, mai ales că a muncit intens în sala de fitness.

Pe lângă acest aspect, cârcotaşii nu au ezitat să speculeze faptul că fiica manelistului a apelat la serviciile unui estetician, iar Cati, mama vedetei , a ţinut morţiş să lămurească acest aspect. Femeia a declarat că nu are nici o opetaţie estetică, are doar 19 ani şi nu este de acord cu o astfel de intervenţie chirurgicală. Discuţia despre  asta ar exista de vreo doi ani, însă consideră că nu este momentul pentru asta.

Carmen Minune a decis să se înscrie la SNSPA, iar după ce a vizitat facultatea, pare să fie pregătită şi pentru faptul că va trebui să susţine un examen de admitere pe specializarea Management. Fiica lui Adrian Minune a avut media 7,38 la Bacalaureat, după ce s-au afişat astăzi rezultatele. La Limba şi Literatura Română a avut nota 8,7, la Istorie 6,5, iar la Geografie 7,4.