Dorian Popa i-a făcuf o farsă de zile mari mamei sale, chiar de ziua lui de naştere. Cântăreţul a început să îi scrie versuri din piesa lui, iar femeia nu ştia ce se întâmplă şi s-a panicat foarte tare, iar la un moment dat l-a întrebat dacă s-a despărţit de iubita lui, Claudia.

Dorian, te-ai certat cu Claudia, v-aţi despărţit? “, îl întreba panicată mama artistului, dar Dorian se ţinea în continuare de glumă. Până la un moment dat, când aceasta, după ce i-a spus că e "mangă", nu a mai răspuns. După aceste momente, artistul i-a spus mamei sale că a fost o poantă, dar aceasta tot nu a revenit la sentimente mai bune. Dorian i-a făcut acest lucru chiar de ziua lui.

 

În urmă cu un an, Dorian Popa dezvăluia cum a ajuns să aibă o relaţie cu Claudia şi cu ce l-a impresionat “pisicuţa”. “Ne-am combinat în 2013, cu o săptămână înainte de ziua mea, care este în august. Ne înţelegem foarte bine, suntem orientaţi pe acelaşi traseu în viaţă. Suntem şi prieteni foarte buni“, a declarat Dorian! Aşadar, în foarte scurt timp, cei doi vor sărbători patru ani de relaţie. (NU RATA, AICI: S-a descălţat, a urcat pe masă şi…”Pisicuţa” lui Dorian Popa i-a zăpăcit pe milionarii de la LOFT cu dansul ei nebunatic)

Citeste despre:dorian popa relatie, dorian popa mama, dorian popa iubita, dorian popa farsa


Share On Facebook