Mama lui Mihai Mitoseru, despre Ioana Tufaru: „Este un copil fugarit si cu probleme putin psihice”

Publicat: 29/01/2013 | 17:45
Mama lui Mihai Mitoseru, despre Ioana Tufaru: „Este un copil fugarit si cu probleme putin psihice”

Camelia Mitoseru, mama lui Mihai Mitoseru, a venit din Germania, acolo unde locuieste, atunci cand a auzit despre starea de sanatate a Ioanei Tufaru.

„Am toate motivele din lume sa fiu fericita, o am pe mami langa mine”, a spus Ioana Tufaru despre mama lui Mihai Mitoseru.

Camelia Mitoseru, mama lui Mihai Mitoseru, a marturisit ca este suparata pe declaratiile Ionelei Prodan la adresa Ioanei Tufaru si a facut un scurt rezumat despre viata grea pe care a dus-o fiica Andei Calugareanu.

„Cand am auzit ce a patimit Ioana, am zic ca vin imediat din Germania. Vreau sa-mi permiteti sa-i fac o scurta biografie. Eu pe Ionela Prodan o iubesc, dar nu cred ca stie toata situatia.  Stia ca Ioana a avut infectie dupa operatie si nu avea voie sa faca nimic?

Parintii eu au dus-o foarte greu din punct de vedere sentimental. Este un copil fugarit si un copil cu probleme putin psihice. E adevarat ca tot blocul avea gandaci si avea si ea. Am fost si am facut deratizare.

A trait ani si ani cu 350 de lei pe luna. A fost un copil necajit. Eu nu o scuz ca nu a dat din coate mai mult, ca nu a fost mai harnica, dar nu putem sa dam cu bolovani intr-un om care a trait asa de greu”, a declarat Camelia Mitoseru, pentru Antena 1.

Ionut Chiperi

Citește și...