Mama MĂDĂLINEI MANOLE s-a stins în braţele fiului: „Nu am putut să-i spun atunci tatălui meu“

Publicat: 07/03/2017 | 08:24
Mama MĂDĂLINEI MANOLE s-a stins în braţele fiului: „Nu am putut să-i spun atunci tatălui meu“

Eugenia, mama regretatei artiste Mădălina Manole, s-a stins pe patul de spital, în urmă cu câteva zile, după o grea luptă cu boala.

Cel care s-a ocupat de cele creştineşti, după trecerea în nefiinţă a mamei sale, a fost nimeni altul decât fratele aristei, Marian. Din câte se pare, Eugenia Manole a şi murit în braţele fiului ei, când se afla internată într-un spital. În plus, băiatul soţilor Manole s-a asigurat că se fac toate pregătirile necesare pentru înmormântare.

De asemenea, de când au descoperit că Eugenia e bolnavă, părinţii Mădălinei Manole pare să o fi dus şi mai greu, iar luna februarie o încheiaseră cu datorii. În plus, nici în ultimii ani din viaţă ei nu au dus-o mai bine, pentru că s-au tot îngropat în tot soiul de probleme cu banii.

„Am mers la spital sâmbătă seară. La mine în braţe şi-a dat ultima suflare. Nu am putut să-i spun atunci tatălui meu. A suferit acum un an un accident vascular cerebral şi starea lui de sănătate nu este prea bună. Mama îl pusese pe picioare. I-am zis abia duminică dimineaţă. I-am spus să aprindă trei candele. Tata e sub tratament. Ce o vrea Dumnezeu“, a spus fratele artistei, potrivit click.ro.

Citește și...