Mâncarea bolnavilor de la Spitalul din Slatina, gătită la grătar, în curte, după ce orașul a rămas fără gaze

Publicat: 05/10/2018 | 18:21

Mâncarea bolnavilor de la Spitalul din Slatina a fost gătită, vineri, la grătar, în curtea unității sanitare, după ce orașul a rămas fără gaze.

Furnizarea gazului în Slatina a fost întreruptă încă de joi, în urma unei defecțiuni la rețeaua de alimentare a municipiului.

În lipsa gazelor, reprezentanții Spitalului Slatina au fost nevoiți să găsească o alternativă pentru gătirea hranei bolnavilor. Astfel, friptura de pui la tavă a fost înlocuită cu cea la grătar.

Mai multe grătare au fost scoase în curtea Spitalului și bucătarii au prăjit carnea pe cărbuni încinși.

(VEZI ȘI: DOI MEDICI DIN SLATINA, CONDAMNAȚI DEFINITIV LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, DUPĂ MOARTEA UNUI COPIL DE NOUĂ ANI)

„În Slatina s-au întrerupt gazele naturale, pentru că a fost o defecţiune de la Transgaz de ieri (joi, n.r.) de la 17.00. (…) Pentru că eram puşi într-o situaţie mai delicată, dimineaţă am asigurat masa cum trebuie, dar pentru masa de prânz ciorba s-a făcut cu arzător şi ce ţine de partea de carne, pulpe şi piept de pui s-a făcut pe grătar, afară. Restul mâncării gătite s-a făcut în cuptorul electric. Acum situaţia s-a remediat, pentru masa de seară e totul în regulă”, a declarat, pentru Mediafax, Cătălin Rotea, managerul spitalului.

Maria Vlaicu

Citește și...