Manelistul Liviu Guta, actor la Hollywood? Vezi aici ce surprize pregateste cantaretul in materie de…filme!

Publicat: 23/01/2014 | 17:57
Manelistul Liviu Guta, actor la Hollywood? Vezi aici ce surprize pregateste cantaretul in materie de…filme!

Manelistul Liviu Guta renunta la manele in avantajul actoriei? Se pare ca profiturile din concerte si nunti nu mai sunt la fel de mari ca altadata pentru ca artistul se reprofileaza spre un alt domeniu.

In decursul zile de astazi, manelistul a postat cateva fotografii in care aparea alaturi de marii regizori de la Hollywood precum: Alfonso Gonzales Aguilar, Rodrigo Ruiz. Acestia sunt marii regizorii care au realizat filme ca: „Superman Man of Steel”, „Batman”, „Frankestein Returns” si multe altele.

Liviu Guta

Elegant si plin de optimism, Liviu Guta parea in largul lui alaturi de greii filmelor americane.

Pe contul lui de socializare aceste fotografii au ridicat intrebari si controverse. Se pare ca intalnirea nu a fost doar una de placere, ci de afaceri. Liviu Guta a divulgat motivul intalnirii lor:

„Alfonso Gonzales Aguilar, Rodrigo Ruiz acestia sunt doar cativa dintre mariI regizori care au realizat filme ca, Superman Man of Steel, Batman, Frankestein Returns si multe altele iar noi suntem la intalnire ca prietenii, urmand sa discutam despre scenariul filmului meu pe care il vom face anul asta..SURPRIZA”

Regizorii si Liviu Guta zambesc, semn ca intalnirea de afacere a mers bine.
Regizorii si Liviu Guta zambesc, semn ca intalnirea de afacere a mers bine.

„Stiu ca poti ai potential si esti si foarte ambitios. Asta o spun dupa ce te-am cunoscut personal si mi-am schimbat total parerea despre tine cu toate ca nu am vorbit prea mult sau mai bine zis deloc. Esti o persoana foarte dedicata in ceea ce face…jos palaria Domnule Liviu”

„Asa te vreau, mereu primul, esti omul surpriza. Cand concurenta scoate cutitu Liviu Guta vine cu tancul.”, sunt cateva dintre mesajele scrise de catre prietenii virtuali ai manelistului care il sustin in noua lui hotarare.

CITESTE SI:

Scandal MONSTRU intr-un cartier rezidential! Liviu Gută, in stradă alături de vecini: „Fac crimă”

VIDEO Show de senzatie in platoul CANCAN TV: Liviu Guta, Minodora la Maxim si Generic au cantat melodii de suflet!

A.G

 

Citește și...