Mantea i-a facut uniforma anti-femei lui Stefan Stan! A purtat acelasi tricou doua zile la rand!

Publicat: 25/05/2013 | 00:00

Odata cu lansarea primului album, Stefan Stan pare sa se fi ales si cu prima linie vestimentara...pe care o poarta cu sfintenie. Vezi care este mesajul de pe tricou cu care Stefan Stan este nevoit sa defileze pentru a-si tine fanele la distanta!

Stefan Stan

Dupa numeroasele escapade amoroase, din ultima vreme, care i-au cam pus in pericol relatia cu Andreea Mantea, Stefan Stan s-a ales cu uniforma…De doua zile, de cand a inceput cu lansarea albumului, castigatorul de la “Vocea Romaniei” nu si-a facut prea multe probleme privind tinuta cu care urma sa se afiseze in fata fanilor. I-a fost foarte simplu: o pereche de blugi negri, putin luciosi si un tricou alb cu imprimeu. Si ATENTIE…nu orice fel de imprimeu, ci unul cu substrat. Langa chipul unei domnisoare scrie mare: “Anti beatches”. In traducere libera…”impotriva femeilor usoare”, ca sa fim discreti! Sa fi fost oare chiar Andreea desingerul lui Stefan Stan?!
Si nici ca s-a mai dezlipit de aceasta tinuta. Si la prima lansare, cea pentru VIP, dupa cum spune Stefan, si la cea pentru fani, cantaretul a fost imbracat identic.

 

Stefan Stan

Impotriva fanelor s-a asigurat, iar fanii nu fac decat sa-l impresioneze la tot pasul, pana si la macelarie.

G.E.

banner bianca

Citește și...