Mara Bănică îl face praf pe Rimaru: ”Ăla care flegma…”

Publicat: 25/10/2017 | 22:28

Jurnalista Mara Bănică a urmărit emisiunea Acces Direct, în care Rimaru a răspuns acuzelor de hărţuire sexuală, şi l-a făcut praf pe fondatorul formaţiei R.A.C.L.A.

”Am reuşit să văd cele 15 minute de la Acces cu Călin Ionescu-Rimaru. Ăla care flegma fetele în faţă la petreceri, dacă-i refuzau avansurile. Că omul şi-a cerut scuze, puţin îmi pasă, egal cu zero.
 
Dilema mea e alta. Mereu i-am privit pe ăştia din advertising ca pe o castă elitistă, aşa. Cu atitudine de aia superioară, că doar ei ştiu, ei pot, ei sunt. Şi când văd că “directorul de creaţie” (adică mare mahăr într-o companie de advertising) îşi începe pledoaria la tv şi afirmă că situaţia a avut nu ştiu ce “repercuRsiuni”, sau că vorbeşte despre “marea majoritate” (majoritatea e mare oricum, nu?) îmi dau seama că-n publicitate e fix ca-n manele: daţi staţia tare, că falsează lăutarii”, a scis Mara Bănică, pe Facebook.
 
Rimaru, fondatorul trupei hip-hop R.A.C.L.A., este acuzat de hărţuire sexuală de mai multe tinere, în urma campaniei online „#MeToo”, declanşată după scandalul de la Hollywood, care îl are în prim-plan pe producătorul Harvey Weinstein.
 
Rimaru, pe numele său din buletin Călin Ionescu, este prima vedetă din România acuzată de hărţuire sexuală după campania „#MeToo”, pornită în România.
 
El şi-a cerut scuze miercuri, la Acces Direct.
Citește și...