Marcel Pavel spune că a vrut să-i cânte Simonei Halep, pe stadion, piesa ”M-am îndrăgostit lulea”, dar…

Autor: Maya Radu
Publicat: 13/06/2018 | 13:50

A tremurat de emoție pe scena amenajată pe Arena Națională, atunci când a fost cântat imnul național, mai ales că unul dintre interpreți este chiar artistul ei preferat.  (Console si accesorii gaming) Simona Halep, campioana de la Roland Garros, este o mare admiratoare a lui Marcel Pavel. Tenismena are chiar și o piesă preferată din repertoriul artistului. „M-am îndrăgostit lulea” este cântecul pe care Simona îl îndrăgește foarte mult.

Marcel Pavel nu a fost, astfel, o alegere întâmplătoare pentru momentul prezentării trofeului în România.  (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Da, îi place piesa «M-am îndrăgostit lulea», am vrut să i-o cânt pe stadion, dar a fost totul făcut în grabă și … se pierdea din solemnitatea momentului”, a declarat Marcel Pavel la Antena 1, unde artistul a venit și cu o rachetă pe care i-a oferit în urmă cu câțiva ani Simona. (VEZI ȘI: SIMONA HALEP S-A POZAT LA PISCINĂ, LA O ZI DUPĂ CE A REVENIT ÎN ȚARĂ! CUM ARATĂ ÎN COSTUM DE BAIE)

Piesa poate fi ascultată și pe Youtube, unde a fost postată de Mihai Alexandru, înregistrată în studio, cu mențiunea „melodia preferată a Simonei Halep”.

„Un mare erou într-un corp de copil”

„Este o emoție extraordinară. Este o onoare pentru fiecare dintre noi să cânți pentru un mare campion. Am fost alături de Monica Anghel”, a mai spus Marcel Pavel.

Întrebat cum ar descrie-o pe Simona, artistul a răspuns: „Eu o văd așa… într-un corp de copil un mare erou”. (NU RATA, AICI: CATI BANI VA INCASA SIMONA HALEP DUPA CE A CASTIGAT TROFEUL ROLAND GARROS! SUMA ENORMA PE CARE STATUL FRANCEZ O VA OPRI)

Citește și...