MARCEL TOADER, noi acuzaţii la adresa soţiei sale! Bărbatul o acuză pe Maria Constantin că i-a făcut farmece:”Când am făcut curăţenie, am găsit…“

Publicat: 20/10/2017 | 07:33

Marcel Toader şi Maria Constantin sunt în plin proces de divorţ, după ce bărbatul şi-a acuzat soţia de infidelitate. Afaceristul face noi dezvăluiri despre blondă şi spune că i-a făcut farmece, deoarece a găsit în casă “moşmane“, dar şi o sticluţă cu sedativ.

E plin de moşmoane în casă. De două luni şi jumătate trăiesc un coşmar. Avem informaţii că soacra mea se ocupă cu farmece. Am început să merg la biserică, pentru că mi se întâmplă lucruri stranii. Este posibil să fie părul meu. Nici nu am mai intrat în sufrageria respectivă. Nu vreau să o mai văd niciodată pe această femeie.

Maria Constantin nu credea deloc în Dumnezeu, eu am adus-o pe calea credinţei. Râdea de oamenii care mergeau la Arsenie Boca. Nu înţeleg ce are această femeie cu mine. Cu ce i-am greşit eu în patru ani? Am iubit-o fantastic. Când am făcut curăţenie, am găsit o sticluţă cu sedativ. Acum realizez de ce adormeam frânt. Apoi mă trezeam ameţit, chiaun…, a spus Marcel Toader la un post de televiziune.

Citește și...