Maria Ciobanu, in prag de colaps la 77 de ani! Ce pateste in aceste momente o poate scoate definitiv din lumea muzicii populare!

Publicat: 03/01/2015 | 19:35

Ajunsa la varsta de 77 de ani, Maria Ciobanu are probleme de sanatate din ce in ce mai serioase si necesita repaus aproape total. Tocmai de aceea, interpreta de muzica populara a ales sa nu cante de Revelion, pentru prima data in 40 de ani.

Cu o cariera de peste 40 de ani in spate, Maria Ciobanu a fost considerata mereu una dintre doamnele de aur ale muzicii romanesti. In ultimii doi ani, interpreta a fost o prezenta din ce in ce mai rar in viata publica, iar motivul pentru care a ales sa stea mai retrasa a fost faptul ca are probleme grave de sanatate. De altfel, mama lui Ionut Dolnescu a stat mai bine de un an in America, acolo unde a locuit impreuna cu fiica sa. In tot acest timp, artista a vrut sa revina pe plaiuri mioritice, insa medicii i-au interzis, spunandu-i ca risca sa faca un infarct din cauza altitudinii. In cele din urma, Maria Ciobanu a reusit sa ajunga acasa, unde pregateste de zor concertul de retragere.

 

Nu vrea sa isi puna sanatatea in pericol!

 

Din cand in cand, artista mai participa la cate un spectacol, insa accepta extrem de putine oferte, pentru ca starea de sanatate nu ii permite sa faca niciun fel de exces:

Chipul artistei parea mai atins de trecerea anilor inainte de plecarea in America
Chipul artistei parea mai atins de trecerea anilor inainte de plecarea in America

 „Oboseste repede, o dor picioare. A devenit mai selectiva, nu mai canta ca in urma cu 3-4 ani. Acum isi petrece majoritatea timpului acasa, alaturi de copii si nepoti. Nici macar de Revelion nu a urcat pe scena, desi a avut nenumarate propuneri. Insa, avand in vedere starea sa de sanatate, chiar nu era cazul sa stea 45 de minute in picioare, la -20 de grade Celsius.

Maria Ciobanu

Este pentru prima data in 40 de ani cand nu a cantat in noaptea dintre ani. Ii este greu, uneori spune cu tristete ca au trecut anii peste ea, insa, este constienta ca trebuie sa aiba mare grija de sanatatea ei, daca vrea sa isi duca bolile pe picioare”, a declarat o sursa apropiata interpretei de muzica populara, pentru CANCAN..ro.

 

CITESTE SI:

Maria Ciobanu a ramas fara aer! Ce boala a tinut ascunsa toata viata si ce tratament este obligata sa ia cand face crize!

Are 77 de ani si si-a operat toata fata! Cum arata acum Maria Ciobanu dupa ce si-a ridicat pleoapele si si-a facut lifting!

 

S-a apucat de afaceri in America!

 

Asemenea rivalei sale de o viata, Ionela Prodan, Maria Ciobanu s-a apucat si ea de afaceri in America, mai ales ca dispune de resursele financiare necesare.

Asa arata acum Maria Ciobanu
Asa arata acum Maria Ciobanu

Astfel, ea a investit in doua vile cochete, pe care le-a trecut pe numele uneia dintre fiicele sale. Casele au fost inchiriate si incaseaza lunar o suma destul de consistenta.

 

C.B

Citește și...