Maria Constantin şi Marcel Toader au apărut, luni, pentru prima dată împreună la TV, după ce artista a fost filmată în ipostaze intime cu un prezentator TV. Cântăreaţa şi soţul ei au vorbit despre planurile de vacanţă.

Maria Constantin şi Marcel Toader au o relaţie frumoasă, baată pe încredere şi susţinere reciprocă. Artista este încurajată de soţul ei în tot ce întreprinde în sfera profesională. După ce a lansat clipul piesei ”Scrisoare de dragoste”, vedeta a spus că ea şi fostul sportiv îşi doresc să meargă în vacanţă în Grecia, locul unde au filmat pentru reality-showul ”Ferma vedetelor” şi de care-i leagă amintiri foarte plăcute.

”Da, eu am mai fost în Cipru o singură dată când am filmat un videoclip. Iubirea mea, măcar un weekend. Nu neapărat că mergem într-un loc unde sunt produse ieftine, însă vrem un loc liniştit, pentru că e suficient cât merg eu prin locuri agitate. Amândoi ne luăm foarte puţine haine. Acum, când am fost la mare am avut numai două geamantane, unul al meu şi unul al copilului. Cea mai frumoasă vacanţă a fost anul trecut, după ce ne-am întors de la Fermă, şi ne-am reunit cu toţii şi a venit şi mama lui Marcel. O vacanţă înseamnă linişte, alături de persoana iubită”, a declarat Maria Constantin.

Marcel Toader a mărturisit însă că el speră să nu aibă timp de vacanţă, pentru că asta ar însemna că-i merg din plin afacerile: ”Eu aş spera să nu ajung pentru că ar însemna că lucrurile se vor deschide pentru mine. Noi nu suntem pretenţioşi, nouă ne place liniştea. Acolo unde a fost Maria este o vilă personalizată, un apartament complet utilat şi cu plajă proprie. De multe ori, cele 5 stele nu se justifică pentru că costă o grămadă de bani, sunt foarte mulţi oameni, se găteşte la grămadă. Ne place să mergem mai mult singuri în vacanţe”.

Citeste despre:maria constantin, marcel toader, maria constantin vacanta marcel toader


Share On Facebook