Maria Ghiorghiu a prezis incendiul din Versailles: ”Vom auzi și de Versailles așa cum am auzit și de CATEDRALA NOTRE-DAME”

Publicat: 23/04/2019 | 22:45

După incendiul izbucnit la Catedrala Notre Dame, Maria Ghiorghiu a anunțat o nouă tragedie în Franța. Clarvăzătoarea a crezut, cu tărie, că la Versailles va avea loc o nenorocire în viitorul apropiat și chiar așa s-a întâmplat.

Un incendiu puternic a izbucnit marţi după-amiază în oraşul Versailles, într-o clădire privată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul Actu.fr. Incendiul a izbucnit pe strada Clagny, la sute de metri de Palatul Versailles. Focul a cuprins un garaj al unui imobil privat şi se extinde rapid.

Pompierii au intervenit cu 26 de autospeciale şi încearcă să aducă incendiul sub control. În zonă a fost instituit un perimetru de securitate. Șocant este faptul că în urmă cu exact o săptămână, Maria Ghiorghiu a scris despre nenorocirea care s-a abătut asupra orașului Versailles. (CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU ROMÂNI: ”NE VOM AMINTI CU DURERE ȘI CU GROAZĂ DESPRE ACEASTĂ SITUAȚIE”)

„În urmă cu doar 3 minute, în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune numele unui oraș din Franța, și anume: „VERSAILLES!” Apoi, ceea ce am auzit am văzut și scris cu litere aurii, în aer, chiar deasupra orașului Versailles. Așa era scris: „Versailles!” După care, cuvântul scris deasupra orașului Versailles a dispărut. Dragii mei, eu nu știu ce se va întâmplă în Versailles, dar știu că vom auzi și de Versailles așa cum am auzit și de CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS, din păcate”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (VEZI ȘI: „MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RANITI” MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...