Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare pentru români: ”Ne vom aminti cu durere și cu groază despre această situație”

Publicat: 09/04/2019 | 17:27

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său un mesaj cutremurător pentru români. Clarvăzătoarea a vorbit despre momentele grele care îi așteaptă pe români, dar și despre persoana care i-a dezbinat pe aceștia. 

„În aceasta dimineata mă trezește un glas care spune ceva tare, tare dureros.
Glasul a spus și un nume, un nume care a condus la dezbinarea românilor.
Eu nu voi da acest nume, deoarece, știm cu toții cine i-a dezbinat pe români și cine a făcut ca românii să lupte împotriva românilor.

Dragii mei, cu siguranță peste ani,ne vom aminti cu durere și cu groază despre această situație.
Ceea ce urmează a se petrece în România și cu România, se va datora în mare parte acestui om care, i-a determinat pe români să lupte contra români;care a călcat și călca în picioare, tot ce este frumos și bun, tot ce este Tradiție în România. Și pentru ce ?”
 a povestit Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (VEZI ȘI: „MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RANITI” MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...