Mariana Moculescu a ajuns sa-si intretina fiica! Vezi ce suma ii trimite lunar ca sa traiasca!

Publicat: 02/09/2015 | 00:25
Mariana Moculescu a ajuns sa-si intretina fiica! Vezi ce suma ii trimite lunar ca sa traiasca!

Anunt facut in exclusivitate pentru CANCAN.ro de Mariana Moculescu, in legatura cu fata sa, Nidia. Femeia sustine ca din luna iulie ea ii trimite fetei cate 400 de euro pentru a se intretine.
 

Chiar daca relatia dintre compozitorul Horia Moculescu nu a mers, Mariana sustine ca fata lor nu trebuie sa sufere. Aceasta marturiseste ca in ciuda faptului ca este plecata in Germania nu uita o clipa de Nidia. „Ne auzim foarte des pe Facebook…si-ar dori sa ma vada. Acum a renuntat la job, dar nu este o problema. Am prietene milionare. Pentru ca ma gandesc la ea, ii trimit cate 400 de euro pe luna”.

Mariana si Nidia
Mariana si Nidia

Mariana Moculescu sustine ca ii trimite bani de aproape doua luni: „De prin iulie s-a lasat de munca. Este copilul meu si ar trebui sa ii dau si elicoptere. Prietena mea a invitat-o in Italia si nu a venit. Mi-a spus ca merge la o inmormantare…ea are o casa mare cu 20 de camera”.

Bruneta la plimbare
Bruneta la plimbare

CITESTE SI:

Mariana Moculescu, terorizata intr-un bordel din Germania. N-a vrut sa iasa la produs pe camera de lux si a plecat!

Mariana Moculescu, abuzata sexual in Germania! „Vrea sex in fiecare zi, iar cand ii zic nu, devine isteric! Sunt terorizata!”

Cat priveste viata amoroasa a acesteia, Mariana nu are un iubit: „Iubit ai la 20 de ani. Italianul a fost doar spatele meu”.

Oana Pascaru