Mariana Moculescu a fost agresata sexual de cativa barbati in fata unui club de fite:”M-au pipait,mi-au pus mana pe sani si pe fund”

Publicat: 04/08/2011 | 00:00
Mariana Moculescu a fost agresata sexual de cativa barbati in fata unui club de fite:”M-au pipait,mi-au pus mana pe sani si pe fund”
Mariana Moculescu starneste pasiuni nebune in randul barbatilor, iar in urma cu doar cateva zile a fost victima unui incident care a si speriat-o, fiind la un pas de viol. Mai multi tineri care aveau probabil cateva pahare de alcool la bord i-au facut propuneri indecente si i-au pus mana pe sani si pe fund, Moculeasca reusind cu greu sa scape de ei.

Scene de cosmar pentru Mariana Moculescu, zilele trecute, in fata unui club bucurestean. Aflata la distractie cu o prietena, psiholog de meserie, vedeta a fost tinta unui grup de tineri petrecareti, care au prins curaj datorita alcoolului si s-au purtat foarte urat cu ea, atingand-o ostentativ pe sani si pe fund: „Este inadmisibil sa fiu agresata in club. M-au pipait, mi-au pus mana pe sani si pe fund si mi-au zis: „Vreau shaorma cu de toate”. Nu pot sa concep asa ceva! Au venit mai multi la masa noastra, au inceput sa vorbeasca prostii, s-au impins unii pe altii de au cazut paharele pe jos, s-au imbrancit, si-au dat peste maini, amica mea s-a speriat si a zis sa plecam”, ne-a povestit Mariana.

Cum nu a fost chip sa se inteleaga cu ei, cele doua au hotarat sa-si ia talpasita, insa gasca de petrecareti le-a urmarit pana afara si au inceput iar sa traga de Moculeasca. Noroc ca a fost inspirata si a gasit solutia salvatoare, invocand numele unuia dintre cei mai cunoscuti interlopi: „Unul dintre acei barbati s-a rastit la mine sa merg cu el la Hanul Drumetului. Nu i-am potolit decat atunci cand am zis ca merg acolo doar cu Nutu Camataru”, ne-a mai spus Mariana. Pentru tot acest circ, vedeta il considera vinovat moral pe fostul ei iubit, Cristi Marin, care i-a conturat prin declaratii o imagine de femeie usoara.

Mariana Moculescu, razboi total cu Cristi Marin: „Visa sa ramana singur intr-o morga si sa se culce cu femei moarte”

„Razboiul” dintre Mariana si Cristi Marin s-a mutat in dormitor: „Moculeasca mi-a cerut sa urinez pe ea!”

Mariana Moculescu face dezvaluiri socante despre relatia intima cu fostul ei iubit: „Cristi e un bisexual pervers si un obsedat sexual!”

Citește și...