Mariana Moculescu a recunoscut cu ce se ocupa: „Casting in jur de 500 de euro si muncesc cate doua ore jumatate…”

Publicat: 31/08/2015 | 12:17
Mariana Moculescu a recunoscut cu ce se ocupa: „Casting in jur de 500 de euro si muncesc cate doua ore jumatate…”

CANCAN.ro are declaratii in exclusivitate de la fosta sotie a compozitorului, Horia Moculescu, Mariana. Aceasta a marturisit ca in prezent lucreaza in Germania la o sala de fitness si castiga 500 de euro pe luna.

A plecat acum doi ani din tara pentru un trai mai bun si un serviciu mai bine platit. Mariana Moculescu a declarat pentru CANCAN.ro ca acum si-a gasit de munca si duce un trai decent: „Din luna mai lucrez, am contract de munca. Am lucrat si la doua sali de fitness iar acum muncesc doar la o sala de sport. Castig in jur de 500 de euro pe luna si muncesc cate doua ore jumatate pe zi”.

Bruneta se bucura de timpul liber
Bruneta se bucura de timpul liber

„Am o relatie cu un italian, dar nu e nimic serios”

Mai mult, bruneta a declarat ca acum este in vacanta si se simte extrem de bine: „Sunt in vacanta la prietena mea in Italia. Stau doua saptamani. Are o casa de un milion de euro”. Totodata, femeia spune ca pentru a trai bine si-a gasit un barbat cu bani: ” Eu am o relatie de un an cu un italian, care ma intretine, dar nu este nimic serios intre mine si el”.

Horia Moculescu, fostul sot al brunetei
Horia Moculescu, fostul sot al brunetei

Mariana mai declara pentru CANCAN.ro ca nu mai vrea sa auda de fostul sot, Horia Moculescu: „Cu Moculescu nu am mai vorbit…De ce? A murit? Dusmanii mai trebuie sa si moara, destul rau a facut. Mi-a distrus copilul! Nidia nu are nimic: nu are casa, nu are masina, nici macar permis de conducere”.

CITESTE SI:

Mariana Moculescu, terorizata intr-un bordel din Germania. N-a vrut sa iasa la produs pe camera de lux si a plecat!

Mariana Moculescu, in mijlocul unui scandal de proportii! Un „print”cu Ferarri a salvat-o din mainile iubitului „terorist”!

Nidia alaturi de mama sa
Nidia alaturi de mama sa

In ce priveste relatia dintre ea si fiica sa, aceasta spune ca sunt prietene: „Tin legatura cu fata mea. Isi doreste sa vina aici, dar este greu. Germania este o chestie de viata…germanii au o mentalitate schimbata fata de romani. Tare mult imi doresc sa raman aici, dar e greu”, a mai spus Mariana.
Bruneta a plecat in Germania, in 2013, cu o valiza de haine si 500 de euro in buzunar.

Oana Pascaru