Mariana Moculescu lanseaza acuzatii grave la adresa fiicei sale. „Nidia a ajuns o epava de la droguri, vin in Romania si le dau fo

Publicat: 09/06/2015 | 15:58
Mariana Moculescu lanseaza acuzatii grave la adresa fiicei sale. „Nidia a ajuns o epava de la droguri, vin in Romania si le dau fo

Fiica compozitorului Horia Moculescu este din nou in centrul unui scandal. Mariana, mama ei, o acuza de consum de droguri si sustine ca a ajuns o epava din cauza stupefiantelor. Mariana Moculescu este hotarata sa sesizeze structurile antidrog!

„Voi face un scandal cum nu s-a mai pomenit pe pamant vreodata”

Aflata la Munchen si iesita de curand, la randul ei, dintr-o poveste cu prostituate si proxeneti, Mariana Moculescu a facut afirmatii scandaloase la adresa fiicei sale si a compozitorului Horia Moculescu, acuzand-o pe Nidia de consum de droguri !
Maria Moculescu sustine ca a vazut mai multe fotografii cu fiica ei, iar din infatisarea acesteia reiese faptul ca ar fi consumatoare de substante interzise, care ii macina sanatatea!

Nidia Moculescu

„M-am certat adineaori cu boul ala cu care umbla Nidia, i-am zis ca Nidia se drogheaza la maxim. Am vazut poza cu Nidia pe Facebook. Vin in Romania si le dau foc. Voi face un scandal cum nu s-a mai pomenit pe pamant vreodata” sustine Mariana Moculescu. Ea crede ca a observat acest lucru doar uitandu-se la figura fiicei sale: „este exoftalmica total de la toxicitatea substantelor, ii mananca creierul, este desfigurata, nu e ea”.

Ameninta cu Politia

Mariana Moculescu a continuat atacul la adresa persoanelor din anturajul Nidiei, pe care le considera responsabile de „decaderea” fiicei sale. „Pai, ce se intampla acolo domnule??? Se iau calmante, se fac atacuri de panica, pe ce baza??? Se administreaza barbiturice, deja e grava total situatia. I-am zis ca voi merge la politia antidrog, la diicot peste tot si ca va afla o lume intreaga ce ii fac Nidiei cu totii”, a mai scris Mariana Moculescu pe reteaua de socializare.

Nidia Moculescu

Mariana Moculescu este macinata de aceasta problema si a vrut sa faca totul public. „Fata asta are o viata de trait, trebuie ajutata maxim. Cum sa stau ca o nesimtita in Germania si sa vad cum imi moare copilul , moartea in rate??? Orice ar fi, nu pot sta ca o proasta adormita si sa imi las copilul sa moara incet daca alta cale de a opri distrugerea nu exista, atunci voi aplica iarasi calea publicitatii si mama dracului sa-i ia ca simt ca innebunesc”, a mai spus fosta sotie a compozitorului.

„Cred ca mama se plictiseste, acolo in Germania „

Mariana si-a certat fiica, tot prin intermediul retelei de socializare. „Nidia, sunt foarte suparata pe tine, te droghezi voi lua masuri atat iti spun pt ca am crezut ca esti o fiinta tare si cu personalitate iar tu ai decazut in ultimul hal. Te droghezi, asa ceva nu am crezut ca se va intampla vreodata este o rusine si o dementa e mare NESIMTIRE”, i-a spus Mariana.

Nidia Moculescu

Nidia Moculescu a privit cu amuzament toate acuzatiile lansate de mama ei. „Cred ca se plistiseste, acolo, in Germania. E mama, ce pot sa zic…Sunt bine, oi avea probleme cu tensiunea daca am ochii iesiti din cap!” a spus fiica compozitorului Horia Moculescu. Nidia a facut publica si dovada ca nu are nici un fel de problema cu drogurile: cele mai noi fotografii, realizate inaintea unei petreceri, cu o tinuta de exceptie!

(M.N.)