Marina Almasan, divort cu scandal de Victor Socaciu: „El nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre!”

Publicat: 28/03/2012 | 00:00
Marina Almasan, divort cu scandal de Victor Socaciu: „El nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre!”
Vedeta de televiziune Marina Almasan si cantaretul Victor Socaciu au divortat pe cale amiabila in urma cu doua saptamani.

Marina Almasan a declarat ca singurul vinovat pentru esecul casniciei lor este, inca de acum 10 ani, Victor Socaciu. „Imi pare rau sa constat ca Victor nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre – esec despre care el stie foarte bine ca este singurul vinovat inca de acum 10 ani. Probabil din dorinta de a nu-si pierde fanii, prietenii si alegatorii, Victor a decis sa ignore eforturile mele din toti acesti ani de a mentine familia unita si declanseaza acum mascat, prin altii, aceasta vendeta mediatica, plina de venin si minciuni. (…) Din respect pentru cei 16 ani petrecuti alaturi de el, precum si din dragoste pentru fiul nostru, ma voi abtine – cel putin deocamdata – sa dezvalui adevaratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despartirii noastre. Chiar si in aceste conditii, ii doresc lui Victor sa fie fericit si, mai ales, sanatos”, a declarat Marina Almasan pentru Mediafax.

Presa banateana a sugerat ca ea ar fi avut o relatie cu un om de afaceri, dar vedeta de televiziune spune ca va dezvalui in viitor adevaratele motive ale divortului de Victor Socaciu. Cei doi au fost casatoriti 13 ani si au impreuna un baiat minor, Victor.

Ea e fiica secreta a lui Victor Socaciu

Victor Socaciu, tepuit cu 1.300 de lei! VEZI aici ce a patit compozitorul

VIDEO Reactia incredibila a Marinei Almasan, dupa ce a fost jignita de Robert Turcescu si Ion Cristoiu: „E o farsa!”

VIDEO Robert Turcescu o desfiinteaza pe prezentatoarea de la TVR 1: „Maimuta aia de Almasan e de o prostie rara!”

Citește și...